Nou empat sense gols amb un històric al Municipal

L'informació ha estat extreta de cemataro.totesport.cat

Com ja havia passat en la visita del Premià –l'altre esperat duel entre històrics de la temporada– el partit contra la Unió Esportiva Sants ha acabat amb empat a zero. Ha estat un matx sense massa ocasions, amb dos equips que s'han respectat molt i no s'han pogut fer gaire mal, ofensivament parlant. Un empat sense gols que allarga a cinc els partits deixant la porteria a zero, però que tot i que permet escalar fins a la quarta posició, allunya la segona plaça a quatre punts i el liderat a cinc.
El partit ha començat animat, amb un incisiu Landi avisant amb una gran ocasió de gol al segon minut de partit, però poc a poc s'ha anat apagant. Molt de control al centre del camp per part dels dos equips i dues defenses ben organitzades que no deixaven opcions al rival. Només al límit del descans, el visitant Guillem ha posat l'ai al cor dels aficionats groc i negres amb un xut que ha fregat literalment el travesser.

Més domini a la represa, però sense gols

La segona meitat ha estat de més clar domini dels de Polo, però que veien com passaven els minuts i costava crear ocasions clares de gol. Quan s'ha entrat al darrer quart d'hora de partit una bona transició ha arribat a Cristian que l'ha cedit enrere per Víctor que l'ha engaltat amb potència però per sobre del travesser. Això ha animat al nostre equip que en els darrers minuts ha anat prement l'accelerador, amb una ocasió prou clara en una boina jugada individual d'Uri Martínez que s'ha tret un bon xut dins de l'àrea que el porter visitant ha rebutjat a córner. Aquest cop l'èpica no ha donat resultat.
El proper partit, després de les vacances de Setmana Santa, és el desplaçament al camp de la Guineueta, partit pel qual des del club s'ha preparat un Autobús. Seguirem informant!

Comentaris

Entrades populars