L’esport barceloní se suma als actes de la Diada de Catalunya

L'informació ha estat extreta de Betevé


Cada 11 de setembre, com és habitual, les diferents entitats esportives de la ciutat s'han sumat a la tradicional ofrena floral al Monument de Rafael Casanova. Barça i Espanyol hi han estat presents, però també d'altres clubs barcelonins i federacions esportives han volgut ser-hi.
El Barça ha estat representat pel màxim dirigent del club, el president Josep Maria Bartomeu, juntament amb dos jugadors del primer equip, Xavi i Jordi Masip. També hi han assistit representants de les seccions i del futbol base. El president espanyolista, Joan Collet, també ha estat a l’acte celebrat als peus del Monument de Rafael Casanova. L’han acompanyat els capitans del primer equip i representants del femení i del futbol base.
Però no només Barça i Espanyol hi han anat. Diferents clubs de la ciutat, com per exemple la UE Sant Andreu, el CE Europa i la UE Sants, també hi han assistit. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el secretari d’estat de la Generalitat, diferents federacions i la tinenta d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, hi han estat presents.

Comentaris

Entrades populars