89   C.D. Montcada Cifuentes
90   U.E. Sants 2 - C.D. Montcada 0
Videos (mes videos)
Comentari
El Sants ha començat a Primera catalana amb bon peu. Repetint d'inici l'equip bàsic de la temporada pasada, i amb l'ausencia de Navarro per sanció, han començat aquest nou camí contra el Montcada. Tant a la primera part com a la segona s'ha trobat a faltar control en el mig del camp en tots dos equips, pero els xuts a porta i perill els ha duut el Sants. El punt d'inflexió de la primera part l'ha marcat una forta falta que ha rebut Felip, el home del partit. Aquesta lesió ha provocat que la primera part s'allargués mes enllà del minut 45. Felip que ja estava de nou al camp ha aprofitat un corner per saltar mes que ningú i possar el 1 a 0 al marcador.
La segona part ha continuat amb la mateixa tònica. En el 70, Sumarroca ha substituit a Urrutia, i els seus xuts han començat a inquietar al Montcada. Al final una pilota robada i una ràpida contra, Felip s'ha plantat a l'area i ha cedit a Sumarroca el qual, no sense suspens, ha marcat el definitiu 2 a 0. Llavors el Montcada ha començat a lligar jugades i acabar-les amb bons xuts, que Carlos s'ha encarregat de solucionar amb éxit.
Un partit, una victoria i bones sensacions.