Empat agredolç davant del Sants (1-1)

L'informació ha estat extreta de esportclubgranollers.com

Els granollerins s’han mostrat clarament superiors als barcelonins, especialment al segon temps, però no han sabut materialitzar les ocasions de gol, desaprofitant fins i tot un penal
TEXT: Jordi Molà. L'Esport Club Granollers no ha pogut derrotar el Sants i ha acabat empatant a un gol, gràcies a la diana de Juanlu al primer temps. Malgrat l’empat, els homes de Matito continuen al capdavant de la taula classificatòria. Abans del inici del partit, el Primer Equip i el Sants han fet el passadís d’honor al Cadet C i D granollerins, que el passat cap de setmana es van proclamar campions de lliga. El primer tram del part ha estat dominat clarament pels visitants, que han sortit més endollats al terreny de joc. Fruit d’això, al primer minut de joc ha arribat el gol visitant, obra de Gala. Aquest gol ha estat tot un gerro d’aigua freda pels vallesans, que no esperaven de cap de les maneres aquest inici de partit. Els visitants estaven més còmodes sobre el terreny de joc, portant el control partit. Amb el pas dels minuts els homes de Matito han començat a despertar i a tenir les primeres ocasions de gol. Finalment, al minut 21 ha arribat l’empat local després que Juanlu enviés la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquest moment el matx ha estat controlat clarament pels granollerins, que han mostrat un bon joc i han gaudit d’alguna oportunitat més de gol abans de la mitja part.
Al inici de la segona part, els granollerins han gaudit de la oportunitat més clara per empatar el partit. L’àrbitre, que ha tingut una actuació molt polèmica, ha indicat penal a favor dels locals. Però el granollerí Almendros no ha aprofitat l’ocasió. Fins al final del partit les ocasions dels homes de Matito s’han anat succeint, especialment a través de Juanlu, que ha estat el més incisiu, però avui ha mancat l’efectivitat necessària. Els locals han disposat de fins a tres ocasions clares de gol per remuntar el matx. A més a més, el col·legiat del partit no ha indicat un penal molt clar sobre Héctor en el tram final del partit. D’aquesta manera, al final el marcador no s’ha mogut més i hi ha hagut repartiment de punts. Analitzat fredament, l’empat és un resultat injust ja que els granollerins s’han mostrat superiors al conjunt barceloní en quant a joc i a ocasions de gol.
Malgrat l’empat, els Granollers continua com a líder després que el Manresa també empatés el seu partit al camp del Mollet. Si aquesta tarda el Júpiter guanya al camp del Banyoles es produiria un triple empat al liderat. Aquest triple empat beneficiaria als homes de Matito ja que són els que han sumat més punts en els enfrontaments directes entre els tres conjunts capdavanters. El proper cap de setmana els granollerins visitaran el camp del Montcada, cuer de la categoria. El partit tindrà lloc el diumenge a partir de les dotze del migdia.

Comentaris

Entrades populars