UN PUNT DAVANT EL LÍDER

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants aconsegueix un empat a domicili davant el Granollers i suma ja 44 punts

Amb la tranquil·litat d’haver assegurat ja gairebé la salvació, els de Tito Lossio encaren els últims partits de campionat amb la il·lusió de quedar el més amunt possible. Davant el líder, han sumat un bon punt a domicili que els col·loca sisens amb 44 punts.

Només començar, gol

Conscients del que es jugava el Granollers, el Sants sortia a l’inici amb molta empenta. La idea era aprofitar una possible sortida nerviosa del Granollers per arribar a la porteria contraria i avançar-se en el marcador. I el pla aniria rodat. En una acció de córner, David Gala remataria per fer pujar el primer gol al minut 1 de partit. Durant els següents quinze minuts els de Tito Lossio en tindrien alguna altra per ampliar la diferència gràcies a la mobilitat en atac de Felip, Navarro i Pau.

Poc a poc, però, el Granollers s’assentaria sobre la gespa i es trauria els nervis del damunt per arribar a la porteria de Carlos. Almedros ho provaria per l’esquerra, Alex Gil faria mal a prop de la frontal i, finalment, al 22’, Juanlu faria l’1-1.

Seria una primera part igualada, amb estones per cadascuna dels dos equips i un resultat final, just.

Defensant-se

A la segona meitat, amb l’empat ja en el electrònic, el Granollers sortiria més tranquil, conscient que li arribaria segur alguna oportunitat. Els de Raul Matito demostrarien ser un equip molt treballat, bé físicament, i amb capacitat per controlar sense problemes el joc. De fet, en els primers vint minuts de la represa, pràcticament no cometrien cap error, perdrien molt poques pilotes i obligarien el Sants a tancar-se al seu propi terreny de joc. De fet, els de Tito Lossio gairebé no trepitjarien camp local fins el 75’.

Poc després de l’inici, una passada de Font la colliria dins l’àrea Almendros, fintaria molt bé Carlos però abans que fes el xut, Alberto el faria caure (50’). El col·legiat marcaria el penal però li perdonaria la vermella al central santsenc que seria sancionat només amb una groga. Almendros seria l’encarregat de picar la pilota des dels onze metres i el seu xut marxaria directament fora.

El Sants salvaria el primer match ball però només uns minuts més tard, Alex Gil s’emportaria la pilota per la dreta i la deixaria dins l’àrea per un Juanlu que remataria però toparia amb l’encert d’un Carlos que salvaria al Sants.

Després, Font centraria de nou des de l’esquerra i Juanlu tocaria la pilota d’esperó enviant-la fora del terreny de joc.

Passarien els minuts i el Granollers seguiria apretant per trobar el gol davant un Sants que es defensaria amb tot i no seria fins el 70’ que els locals començarien a baixar una mica. Sumant el desgast dels de Matito i els canvis, el Sants recuperaria presència sobre la gespa i Navarro i Samu caçarien un parell de pilotes en atac en les primeres sortides del Sants cap endavant en la segona meitat.

Així, en els darrers minuts, Aleix tindria l’oportunitat també de picar alguna falta per generar perill o si més no per mantenir el joc allunyat del camp del Sants.

Tot i això, en les últimes jugades del partit, el Granollers es faria un fart de penjar pilotes dins l’àrea blanc-i-verda i en una d’elles, cauria un jugador local en una acció en què l’àrbitre li perdonaria el penal al Sants.

El  punt permet l’equip sumar a domicili davant un dels equips més forts de la categoria, un Granollers que té entre cella i cella l’ascens. Sis partits queden per jugar-se, 18 punts per repartir-se, i el Sants en suma 44. És 15 per sobre del descens directe que marca el Tecnofutbol (29 punts) i 13 per sobre de la promoció de descens (Molletense, 31 punts).

La setmana vinent els de Tito Lossio rebran a l’Energia al Girona B. A la primera volta, els nostres van superar els gironins per 1-3. El Girona és vuitè a la tayla amb 43 punts i aquest cap de setmana s’ha imposat a La Jonquera per 3-0.