Primer Equip – Farners 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els blanc-i-verds es van estrenar a casa emportant-se els tres punts

Els locals van aconseguir la victòria en un partit en el qual el Farners va merèixer més.

La primera meitat va començar amb domini visitant, creant perill però sense acabar de definir. A poc a poc el Sants es va anar ficant en el joc i en el 32′ Geri obria la llauna amb una rematada des de l’interior de la petita.

Amb el resultat a favor els blanc-i-verds tornaven a deixar les regnes de l’encontre al Farners, encara que aquests no van saber resoldre les seves ocasions i es va arribar al descans amb l’1-0 per als locals.

En els primers minuts del segon temps els visitants igualaven el marcador després d’un aldarull a l’àrea i un desafortunat rebot cap a Yamandú, que va acabar amb la pilota a l’interior de la porteria. Sense temps de reacció, Navarro, en una jugada personal, tornava a posar als de Tito Lossio per davant, anotant el 2-1 que seria definitiu.

D’aquesta manera el Sants és 4rt amb 3 punts, 2 gols a favor i 1 en contra.