Primer Equip – Manresa 2 – 0

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els blanc-i-verds recuperen el camí de la victòria

El Sants aconsegueix els tres punts i recupera la confiança

El partit va tenir com a preludi un minut de silenci per la mort del soci número 47 de l’entitat, Carlos Sastre.

L’encontre va tenir un inici amb molt cetrecampisme i sense clars apropaments per cap de les parts. La primera ocasió va ser per al Manresa, quan Ricki rematava la pilota des de l’interior de la gran, i Faura enviava a córner.

A poc a poc els visitants van anar guanyant terreny, mentre que els blanc-i-verds només ho intentaven al contraatac. Quan semblava que els manresans tenien el partit més controlat el col·legiat va assenyalar un penal a favor dels locals per una mans que Peke s’encarregava de transformar, anotant el 1-0 amb el qual s’arribaria al descans.

La segona meitat va començar amb el segon gol del Sants, deixant sense reacció al Manresa. Faura xutava des de fora de l’àrea amb un gran xut que va rebutjar Óliver, deixant la pilota morta a la petita, ocasió que no va desaprofitar Crivillés. Acció que va desencadenar les queixes rivals per un més que possible fora de joc que no va assenyalar l’assistent.

Arran del 2-0 els manresans es van anar tancant i els de Tito Lossio cada vegada guanyaven més terreny, encara que sense encert de cara al gol, impedint el contraatac dels visitants i que es mogués el marcador.

D’aquesta manera el Sants és 4rt, amb 22 punts, 16 gols a favor i 13 en contra.