La crònica del Primer Equip

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Remuntada blanc-i-verda

El Sants aconsegueix la victòria en un partit molt igualat

Els visitants van començar el partit obrint el marcador, amb un xut de Pijuan des de la frontal de la gran que agafava a Yamadú desprevingut. A partir d’aquí va ser un continu atac per les dues parts, amb múltiples ocasions que posaven a prova als metes.

La primera ocasió per al Sants va arribar al 23′ per part de Navarro, amb un xut que Roger va aconseguir enviar a córner traient una mà providencial. Minuts després era Borrull qui enviava la pilota per sobre de la porteria. Però en el 38 el pitxitxi blanc-i-verd no va fallar i, a centre de Chicho, Navarro igualava el marcador.

A partir d’aquí semblava que els locals dominaven el joc, però el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb empat a un.

El segon temps va ser gairebé una repetició del primer, amb un joc molt igualat i molt ràpid, amb contínues anades i vingudes i ocasions per als dos equips.

En el minut 57 el Borges desaprofitava una ocasió en un aldarull a l’interior de la petita, però dos minuts després Eudald tornava a posar els visitants per davant.

Els santsencs, per la seva banda, no van trigar a tornar a igualar el marcador amb una rematada de Navarro des de la petita.

El joc seguia disputadíssim, però els de Tito Lossio estaven més encertats i al 82′ van aconseguir remuntar el partit amb un hat-trik de Sergio Navarro, que anotava el 3-2. Sense temps de reacció per als visitants, i a 5′ del final, Borrull sentenciava el partit anotant el quart per als locals.

Però el Borges, que no es va donar per vençut en cap moment, encara va aprofitar una última ocasió en el minut 90 per escurçar distàncies i anotar el definitiu 4-3.

D’aquesta manera el Sants és 5è, amb 54 punts, 40 gols a favor i 36 en contra.