Un encertat Yaman evita que el Figueres puntuï al camp del Sants (2-1)

La informació ha estat extreta de emporda.info

Data: 2018-11-19 05:30:00
Descripció:

El Figueres va tornar amb les mans buides del Camp de l’Energia després de perdre per la mínima contra el Sants (2-1), tot i que va fer mèrits per puntuar. Els jugadors que entrena Joan Esteva van anar a remolc dels locals a la primera meitat i van arribar al descans per darrere en el marcador. Els alt empordanesos, que van millorar la imatge a la represa, van rebre el 2-0 quan més buscaven l’empat, però van reaccionar amb rapidesa i van tornar a entrar en el partit amb un cop de cap d’Álvaro només dos minuts més tard. Canal (75’) i Ferrón (77’) van tenir l’empat molt a prop, però van topar amb un Yaman molt inspirat que va fer inútils els intents del Figueres per empatar.



El partit va començar amb bones sensacions per part del Figueres, que va estar a punt d’avançar-se en una semi errada de Yaman en un rebuig que va acabar amb la pilota a córner. A poc a poc, però, el Sants es va començar a fer amb el domini de la pilota i va prendre el control del joc. Els locals, que no coneixien el triomf al seu camp, van avisar amb una rematada de cap creuada de Guille (16’) i, sobretot, amb un potent xut de Mario des de fora de l’àrea que va topar amb la creueta de la porteria d’Aroca (18’). Una pèrdua de pilota del Figueres al mig del camp va propiciar una ràpida acció del Sants amb una assistència en profunditat a Navarro. El punta local va trencar el fora de joc i va superar Aroca pel pal llarg amb un xut molt ajustat (28’). A la Unió li va costar refer-se del cop moral que va suposar l’1-0 i gairebé no va inquietar Yaman. Un xut desviat d’Èric Vilanova (34’) i una caiguda del mateix jugador dins l’àrea local (35’) van ser les úniques accions ofensives dignes de menció per part de la Unió, que va intentar generar perill buscant Sergio Álvarez en punta, perquè aquest habilités una segona jugada.



El partit va canviar radicalment a la represa. El Figueres va sortir al camp disposat a equilibrar el resultat i en el primer quart d’hora va generar tres jugades perilloses amb una centrada de Ferrón que Yaman va evitar que rematés Ritxi (47’), un xut a la mitja volta de Sergio Álvarez (51’) i una acció de Ferrón que el porter local va poder aturar (59’). En ple domini ofensiu de la Unió, una nova pèrdua a la zona de mitjos va generar el 2-0, obra també de Navarro (61’). El davanter va rebre la pilota en profunditat i en aquesta ocasió va superar Aroca amb una vaselina. El Figueres es va reenganxar al partit molt ràpidament amb un cop de cap d’Álvarez a la sortida d’un córner, que es va convertir en el 2-1 (63’).



Els de Joan Esteva no van deixar de buscar l’empat en cap moment, i el van tenir molt a prop en una potent rematada de Canal en un córner, que Yaman va aturar en dos temps evitant la intervenció de Sergio Álvarez gairebé sobre la línia de gol (75’), i en una rematada a boca de canó de Ferrón que el porter local va avortar quan tothom donava per fet el 2-2 (77’). Aquesta va ser la darrera oportunitat clara per als visitants. El partit va entrar en una fase d’interrupcions constants que van afavorir el Sants, i el Figueres ja no va tornar a generar perill. Els locals haurien pogut sentenciar en una nova acció ràpida, amb Navarro de protagonista, però en aquesta ocasió el xut del davanter el va poder aturar David Aroca (85’). Els alt empordanesos no van abaixar mai els braços, però l’empat no va arribar i el partit va acabar amb derrota per la mínima.

Comentaris

Entrades populars