Lossio supera els 200 partits a la banqueta de la UE Sants

La informació ha estat extreta de liniaxarxa.cat

En el darrer lustre, parlar de la UE Sants és parlar de Tito Lossio. El tècnic va complir 200 partits com a màxim responsable de la banqueta blanc-i-verda el passat 27 de gener de la millor manera: amb una victòria contra la Fundació Grama (1-0, gràcies a un gol de Luis Gaudioso). Abans del matx, l’entrenador va rebre una samarreta commemorativa de mans de la presidenta, Montserrat Dot, i va recordar, de forma especial, la seva primera temporada amb l’equip, quan va aconseguir l’ascens de Segona a Primera Catalana.

Ara, cinc anys i mig després que Lossio substituís Picolo al capdavant del primer equip, el Sants és a Tercera Divisió i, a més, vivint el seu millor moment de resultats. Dos empats i dues victòries en les darreres quatre jornades (l’última, per un ajustat 0-1 al camp de l’Ascó) han fet que la UES abandoni la zona de descens i que, ara mateix, sigui setzè amb dos punts més que la UE Castelldefels, el primer dels equips que perdria la categoria si la temporada acabés avui.

L’equip blanc-i-verd voldrà allargar el seu bon moment i, en les pròximes dues setmanes, rebrà dos equips de la meitat baixa de la classificació a l’Energia. El primer dels partits serà diumenge contra la Pobla de Mafumet, mentre que una setmana més tard, el rival dels de Lossio serà la UE Castelldefels.

Comentaris

Entrades populars