El Sants supera el Figueres per assaborir novament el triomf

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els de Tito Lossio aconsegueixen una victòria balsàmica després de set derrotes seguides per 3 a 1

La UE Sants ha recuperat el somriure. L’equip de Tito Lossio s’ha desfet de la UE Figueres al Municipal de l’Energia per 3 a 1 en el partit corresponent a l’11a jornada de la Tercera Divisió de futbol. El Figueres s’ha imposat en els primers 45 minuts amb un solitari gol de Jonathan Dubasin contra un Sants que ha despertat tard però que ha signat una gran segona meitat per trencar amb la mala dinàmica.

La reacció del Sants arriba tard

El Sants no ha començat amb bon peu el duel de les necessitats del grup. Els homes de Tito Lossio han encaixat la primera diana al minut 9, obra de Jonathan Dubasin, que ha pescat una bona centrada des de banda esquerra per obrir la llauna pels de Figueres. Els visitants han gaudit de les millors ocasions per ampliar la diferència en el marcador fins a la recta final del primer temps, en què el Sants per fi ha despertat. Josele ha enviat un xut potent que ha sortit fregant el pal al minut 41 i Navarro no ha precisat en el remat de cap dos minuts més tard. Ara bé, la reacció santsenca ha arribat tard i l’àrbitre ha xiulat el final dels primers 45 minuts quan més còmodes es trobaven els homes de Tito Lossio.

El gust dolç del triomf

La tònica final, però, s’ha mantingut a la represa amb un Sants entestat a aixecar el partit. De fet, la remuntada santsenca ha tingut nom i cognom: Sergio Navarro. El ‘sheriff’ s’ha posat l’equip a l’esquena i ha liderat la reacció dels seus a través del gol amb un doblet que ha permès a l’equip trencar amb la mala dinàmica. Primer, en un servei de corner al minut 50 i, segon, després d’un bon contraatac que ha culminat al minut 66 per confirmar les bones sensacions del conjunt que entrena Tito Lossio. Quan només restaven dos minuts de partit, el Sants ha confirmat la festa amb el tercer gol i definitiu per trencar amb una ratxa negativa de set derrotes consecutives i assaborir de nou el gust dolç de la victòria.

Sergio Navarro, el gran protagonista del partit
El xèrif ha estat el jugador més destacat de l’enfrontament amb dos gols i una assistència. El davanter és un jugador clau per la UE Sants.

La valoració de Tito Lossio

El tècnic verd-i-blanc ha assegurat que mai hi ha hagut un problema d’actitud i ha felicitat l’equip per la victòria davant el Figueres.