Un día com avui: C.E. Abadessenc - U.E. Sants (2016)

Un dia com avui de 2016, el Sants guanyava fàcilment al Abadessenc però no sense polèmica per un gol anul·lat els de Sant Joan de les Abadesses quan el marcador era de 2 a 3. Els enllaços de les diferents cròniques i vídeos al final.

C.E. Abadessenc 2 - U.E. Sants 4

Competició: Primera Catalana. Grup 1. Temporada 2015/2016.
Data: 24/01/2016 16:00

C.E. Abadessenc
Titulars: Genis, Guillem, Francolí, Nil Coll (Massegue 45'), Aleix (Buba 85'), Edgard, Trulls, David, Sergi (Maiki 65') i Fitó (Eric 45').
Suplents: Christian, Francis, Lluc, Berenguer.

U.E. Sants
Titulars: Carlos, Cuadrillero (Freixi 65'), Picolo, Alberto (Arbulu 86'), Aleix, Peque (Pau 65'), Fran, Mulero, Crivillés (Óscar 86'), Navarro i Fabregat.
Suplents: Joaquim.

Gols: 1-0 Aleix (min. 15, primera part); 1-1 Peque(p.) (min. 17, primera part); 1-2 Navarro (min. 22, primera part); 1-3 Cuadrillero (min. 38, primera part); 2-3 Trulls (min. 50, segona part); 2-4 Mulero (min. 80, segona part).

Col·legiats: Luis Panero Cerezo, Albert Ganuxé López, Sergi Asensio Alba. TG: Francolí (min. 28, primera part); Guillem (min. 34, primera part); Peque (min. 57, segona part); Massegue (min. 82, segona part); David (min. 89, segona part).

Incidències: Camp Municipal de Sant Joan de les Abadesses.