Un dia com avui: U.E. Sants - Gimnàstica Iberiana (2009)

Un dia com avui de 2016, el Sants Iberiana va acabar quan un dels asistens va rebre un cop amb una bola de fang en el minut 78. En aquell moment la Iberiana ja jugava amb dos homes menys i el Sants guanyava 3 a 1. Els enllaços de les diferents cròniques i vídeos al final.

U.E. Sants 3 - Gimnàstica Iberiana 1

Competició: Regional Preferente Catalana. Grupo 2. Temporada 2008/2009.
Data: 25/01/2009 12:00

U.E. Sants
Titulars: Carlos, Moyano, Agustín, Alex, vergés, Xavi Pascual, Siles, Gatell (Cristian 67'), Bricio, Morales i Acosta.
Suplents: Mikel, Quim, Dani, Edu, Isaac i Oscar.

Gimnàstica Iberiana
Titulars: Pardo, Del Olmo, Juanmi (Marcos 64'), Koeman, Dani, Eric, Sascha, Guti, (Ángel 51'), Marcos López (Vitoriano 67'), Héctor (Oriol 65') i Padilla.
Suplents: Omar, Alarcón i Martín.

Gols: 1-0 Morales (min. 40, primera part); 1-1 Héctor (min. 46, segona part); 2-1 Siles(p.) (min. 63, segona part); 3-1 Siles(p.) (min. 77, segona part).

Col·legiats: Francesc Martorell, Oscar Peri i Asier García. TG: Juanmi, Eric, Sascha, Marcos López, Marcos, Del Olmo, Dani, Fernando 'Picolo' Navarro. 2TG: Del Olmo (min. 62, segona part), Dani (min. 74, segona part).

Incidències: Camp Municipal de Magoria. Suspensió del partit per agressió per part del públic al assistent Oscar Peri al minut 78.