Un dia com avui: U.E. Tona - U.E. Sants (2016)

Un dia com avui de 2016, el Sants va guanyar al Tona a domicili amb el primer gol i primera tarja per Gaudioso que havia arribat a l'equip uns dies abans. El partit es va disputar sense l'entrenador hospitalitzat, amb Fabregat que va tindre que anar a l'hospital després d'un fort cop els 28 minuts, o la expulsió de Guille al minut 37. Tot i així el Sants es va avançar en el marcador i va conservar l'avantatge i la calma des de el gol del Tona fins a la fi del partit. Al final hi ha links a diferents dades.

U.E. Tona 1 - U.E. Sants 2

Competició: Primera Catalana. Grup 1. Temporada 2015/2016.
Data: 14/02/2016 11:45

U.E. Tona
Titulars: Fran, Eric, Toti (Pina 69'), Aitor, Rubén, Pla, Pau (Muntada 45'), Baruc, Eloi, Quim (Pol 45') i Edu (89').
Suplents: Sergi, Aleix i Joan.

U.E. Sants
Titulars: Carlos, Cuadrillero (Óscar 79'), Picolo, Alberto, Fabregat (Freixi 28'), Fran, Aleix, Mulero, Guille (37'), Tomás (Gaudioso 53') i Navarro (Arbulu 79').
Suplents: Joaquim, Peque i Crivillés.

Gols: 0-1 Alberto (min. 44, primera part); 0-2 Gaudioso(p) (min. 58, segona part); 1-2 Baruc (min. 73, segona part).

Col·legiats: Rigau Garcia. TG: U.E. Tona: Toti (min. 1, primera part); Pau (min. 18, primera part); Joan (min. 64, segona part); Eric (min. 89, segona part). U.E. Sants: Guille (min. 15, primera part); Mulero (min. 78, segona part); Joaquim (min. 87, segona part). TV: U.E. Tona: Eric (min. 89, segona part). U.E. Sants: Guille (min. 37, primera part)

Incidències: Jugat al Camp Municipal de Tona