La crònica del Martí Odriozola

La informació ha estat extreta de uesants.cat

Un Sants inoperant en atac no passa de l’empat al camp del Santfeliuenc (0-0)

L’equip de Tito Lossio es va tornar a quedar sense marcar i s’emporta un punt d’un partit ensopit i sense ocasions clares de gol.


El Santfeliuenc i el Sants arribaven al partit de dissabte amb la necessitat de tornar a guanyar per allunyar-se (almenys una mica) de la zona de perill, però no van fer suficient per endur-se la victòria: globalment, va ser un partit gris.

Blanc-i-blaus i blanc-i-verds van protagonitzar un enfrontament sense un dominador clar, sense massa control i amb joc directe i passades llargues constantment. És cert que els dos equips van arribar a l’àrea rival, però les aproximacions van ser inofensives i d’ocasions clares, n’hi va haver ben poques.

El Santfe va disposar de bastants córners en jugades en què la defensa santsenca s’imposava als atacants locals; centrades de la banda, assistències en profunditat o excursions a l’àrea acabaven amb el refús santsenc. Als minuts inicials, per exemple, Brian va refusar amb el cap una centrada verinosa de Ferran just abans que Sani pogués rematar a boca de canó.

El Sants també ho va provar (amb més insistència que els locals, almenys a la primera part). Mario Cantí va rebre una pilota pentinada, però no la va poder controlar i entre la defensa i el porter van evitar que el davanter santsenc pogués rematar amb comoditat. Més endavant, Borrull en va tenir dues més: primer amb un xut des de l’extrem esquerre després de retallar en sec el seu marcador i posteriorment amb una rematada a la mitja volta des de dins de l’àrea. Els santsencs també ho van provar amb xuts exteriors, però les ocasions marxaven desviades.

Una de les més clares de la primera part la va tenir Adrià Recort, que va culminar un contraatac dels santfeliuencs, però després d’un bon control, el seu xut des de la frontal va marxar per damunt del travesser de la porteria de Yamandú. Al descans, es mantenia la igualtat al marcador i els dos equips s’havien aproximat amb timidesa a les àrees rivals.

A la represa, va semblar que el Santfeliuenc posava una marxa més i intensificava l’atac. Primer Adri va intentar una jugada individual, però la defensa la va neutralitzar i, poc després, Collado va intentar-ho amb un xut que va marxar desviat. La resposta blanc-i-verda va arribar a través de Cantí, que va rematar amb el cap a fora una centrada des de la banda. L’equip d’Andrés González, però, continuava provant-ho i, en una jugada ofensiva dels locals, Sani no va arribar per poc a una pilota al primer pal que era molt perillosa. Per la seva banda, el Sants va trobar en l’entrada d’Abde, al minut 65, un revulsiu. El ‘7’ blanc-i-verd va tenir d’unes ocasions consecutives que van acostar als de Tito Lossio al gol. La més clara va ser al 72: el jugador santsenc va enviar la pilota per damunt del travesser quan intentava superar a Toni amb una vaselina després de rebre una passada en profunditat d’Aleix per damunt de la defensa local.

En la recta final del partit, el Santfeliuenc va intensificar l’atac, però ho va fer sense ordre i sense precisió i no va aconseguir el gol que buscava. Els últims minuts van ser de cert patiment i amb l’afició local molt crítica amb l’actuació de l’àrbitre Bernat Mas López. Al final, però, l’empat a zero reflecteix la ineficàcia dels dos conjunts de cara a porteria.

Amb aquest puntet, el Santfeliuenc allarga la ratxa sense guanyar a Les Grases i el Sants encadena tres desplaçaments sense perdre. Els de Tito Lossio, a més, han puntuat en quatre dels últims cinc partits. A la propera jornada, els santsencs rebran a l’Energia al Vilafranca, que ve de guanyar a la Pobla de Mafumet, en una nova oportunitat per aconseguir el primer triomf de la temporada davant de la seva afició.

Comentaris

Entrades populars