Em sento sola a la junta del Sants

La informació ha estat extreta de futbolcatalunya.com

Després de tres anys i vuit mesos, Montserrat Dot Serra deixarà la presidència de la Unió Esportiva de Sants. Amb la salvació del primer equip a la butxaca, la presidenta fa un pas al costat

Montse Dot, presidenta del Sants fins al 30 de juny, és la protagonista d'un nou podcast a FutbolCatalunya. La seva decisió de renunciar al càrrec ha causat certa sorpresa. I més, quan el club entra a la temporada del seu centenari.

Però la decisió és irrevocable. Montse Dot repassa en aquesta entrevista els motius que li han fet prendre aquesta decisió. No es desvincula totalment del club, ja que seguirà lligada a la Comissió del Centenari, però prefereix donar un pas al costat.

"Me'n vaig perquè em sento una mica sola a la Junta. Sóc la discrepància i prefereixo apartar-me. Que el vicepresident assumeixi la presidència i que decideixin què volen fer. No és una decisió d'ara, sinó que tot ve des de principi de temporada. L'1 de juliol tindran la meva dimissió a la taula", afirma Montse Dot.

"SÓC LA DISCREPÀNCIA I PREFEREIXO APARTAR-ME"

La presidenta té clar que ha fet la seva feina correctament i en aquest sentit marxa tranquil·la: "Tenim un tresorer que és una meravella i deixo tots els deutes al dia. Només queden els que ja es venien pagant perquè ha hagut un control exhaustiu, amb el pressupost més baix de tota la categoria".

I si d'un fet se sent orgullosa és d'haver mantingut al càrrec l'entrenador del primer equip, Tito Lossio, malgrat els dubtes que hi havia a principi de temporada. El temps l'ha acabat donant la raó: "Molts presidents de Tercera m'han felicitat, entre d'altres coses, per la coherència a mantenir l'entrenador".

"SEREM DEL SANTS TOTA LA VIDA"

El seu darrer acte com a presidenta de la UE Sants serà la seva presència a l'Assemblea de la Federació Catalana, el 30 de juny a Blanes, presidida per un Joan Soteras a qui reconeix la seva tasca. "Tinc clar que portar el control de la FCF ha de ser complicat. Ell ho té més complicat que jo perquè no sabria què fer amb 12.00 euros anuals, la veritat", respon jocosa.

Tot això i més, en la conversa que manté amb FutbolCatalunya i on l'emoció només li va impedir enviar un missatge final a tota la gent del Sants. Un cop acabada, ens va enviar aquest document de veu que afegim a aquesta notícia, com a complement del podcast que podeu escoltar.

Comentaris

Entrades populars