Montserrat Dot deixarà la presidència del Sants a final de temporada

La informació ha estat extreta de beteve.cat

La presidenta de l'entitat santsenca deixarà el càrrec després de gairebé quatre anys al capdavant
 
Montserrat Dot deixarà de ser la presidenta del Sants a final d'aquesta temporada. Ho ha fet oficial el mateix club en un comunicat a les xarxes socials. En aquest comunicat el Sants agraeix a Dot tota la feina feta, la dedicació i la gran estima que ha tingut i té pel club.

Un cop Dot deixi la presidència, el club convocarà eleccions i esperarà que hi hagi candidats. Durant aquest interval de temps el Sants estarà dirigit per una junta gestora.

Gairebé quatre anys al capdavant del Sants

Montserrat Dot va arribar a la presidència de la Unió Esportiva Sants el 15 de novembre del 2017 i es va convertir en la primera presidenta de l'entitat. Dot va substituir Vicenç Pérez Tudela. Per tant, gairebé quatre anys després Dot deixarà de ser la màxima mandatària del club verd-i-blanc. Ho fa deixant el primer equip a la Tercera Divisió.

Dot, quan va accedir a la presidència, tenia tres grans objectius. El primer era mantenir l'equip a la Tercera Divisió; el segon, començar a preparar els actes del centenari de l'entitat, que serà l'any 2022, i el tercer era veure construir el camp de la Magòria, on l'equip havia d'anar a jugar els partits.

Comentaris

Entrades populars