David Cura i Sergi Pastells, al 'btv esports' per parlar del Sants-Europa

La informació ha estat extreta de Betevé


David Cura i Sergi Pastells, al 'btv esports' per parlar del Sants-Europa

El partit entre el Sants i l'Europa de diumenge 6 a les 12.30 h es podrà seguir en directe per aquest web

Pablo Agudo | dissabte, 5 de novembre del 2022, a les 23.38

David Cura, jugador de la UE Sants, i Sergi Pastells, del CE Europa, han visitat el programa 'btv esports' de betevé per parlar del derbi que enfrontarà els dos equips a l'Energia aquest diumenge, 6 de novembre, a les 12.30 hores. Un partit que es podrà seguir en directe per aquest web i al Twitch de 'btv esports' amb la narració de Roger Matamoros i les imatges de David Ferrús.
Dos defenses al plató de betevé

David Cura i Sergi Pastells han estat els convidats del programa de betevé per fer la millor prèvia del derbi. Dos defenses clau en els equips. David Cura, capità de la UE Sants, és l'escut dels verd-i-blancs. Amb només 24 anys, Cura ja en fa set que defensa els colors dels santsencs. Un central que enguany està jugant més de lateral per ajudar l'equip de Borja López. De moment, suma un gol i una assistència.

"Intentarem que la ratxa de l'Europa s'acabi"

David Cura, jugador de la UE Sants

David Cura comparteix demarcació al camp amb Sergi Pastells, tot i que l'escapulat, en jugar amb defensa de cinc, és més carriler que lateral. Sergi Pastells també és un clàssic escapulat. Amb 29 anys, aquesta és la seva cinquena temporada al conjunt de Gràcia en dues etapes diferents. Pastells ha estat un dels pals de paller de l'Europa de l'ascens i un jugador tan destacat que, el 2015, va rebre el premi de millor jugador de la categoria per part de Ràdio Marca. Va ser el mateix any que va guanyar la Copa Catalunya.

"Esperem que en lloc de vuit jornades en siguin nou"

Sergi Pastells, jugador del CE Europa

Duel de dinàmiques oposades

El Sants i l'Europa hi arriben en dinàmiques molt diferents. Els escapulats són l'únic equip de tot Espanya que ha guanyat els vuit partits de lliga disputats. Una ratxa espectacular que els ha catapultat a la primera posició de la classificació, a nou punts del segon en només vuit jornades.

Els verd-i-blancs, en canvi, no passen pel millor moment. Els homes de Borja López són penúltims amb només sis punts i encadenen tres derrotes consecutives, l'última en el derbi contra el Muntanyesa. De fet, el Sants només ha estat capaç de guanyar un partit en tota la Lliga, tot i fer alguns partits notables en què s'han quedat sense premi.

Comentaris

Entrades populars