Fichajes y Bajas

El Sants lliga a Oliver Piris

escrit per: Àxel Aguilar
divendres, 01 febrer de 2008

El Sants de Jaume Infiesta s'ha reforçat amb l'arribada del davanter Oliver Piris, que fins fa unes setmanes militava al Guíxols. Aquest espigat jugador de 29 anys es trobarà amb una dura competència a la davantera dels de Magòria degut a la presència de Jota, Antoñito i Benja.

Oliver Piris és un davanter nascut a Rubí que es va formar en el futbol base de la UE Rubí, on va passar-hi per totes les seves categories fins debutar al primer equip. Un cop en edat amateur, Oliver ha militat per bastants equips com és el cas del Ripollet, Castelldefels o Prat, i fins i tot es va llençar a l'aventura fora de Catalunya jugant al Tenerife Sur Ibarra i més tard al Mancha Real andalús.

Piris va retornar a Catalunya la temporada passada per a jugar altre cop al Rubí després del seu descens a Primera Catalana, i als pocs mesos, d'allà va marxar fins al Guíxols que militava a la Regional Preferent i amb el qui va aconseguir l'ascens després de jugar la promoció d'ascens contra el Roda de Barà.

Tres baixes

Coincidint amb l'arribada d'Oliver, el conjunt santscenc ha donat tres baixes. D'aquesta manera, els migcampistes Guim Garcia i Edu Mele i el porter Álvaro ja no seguiran defensant els colors verd-i-blancs.

Noticia extreta de regionalpreferent.com

Comentaris

Entrades populars