Torneig dels Històrics 2008 Jornada 1

El Sant Andreu, primer semifinalista
L'Hospitalet i Sants no van poder amb els de Natxo González



escrit per: Charly
dimarts, 04 Agost de 2008




La 23a. Edició del Torneig d’Històrics ha començat amb sorpresa al Narcís Sala. Sota un sol de justícia que ha obligat a esforçar-se encara més als jugadors, la UE Sants (Preferent Territorial) s’ha imposat per 0-1 al CE L’Hospitalet (Tercera Divisió) en el primer minipartit del grup 1. Per la seva part, el Sant Andreu també ha guanyat al conjunt de Julià García per 1-0, gol de Lanzarote (45') de penal, i a la UE Sants per 1-2.

Tot va començar de meravella pels de Pep Marguí, ja que es van avançar al marcador al minut 5, mitjançant Jota. Aquest gol de l’ex pratenc ha suposat el triomf final dels de Magòria, malgrat que els de Julià García han posat en problemes el porter santsenc Quim a la resta del matx. Finalment, els tres primers punts han estat per la UE Sants.

Per la seva banda, el Sant Andreu es va imposar a L'Hospitalet després d'uns 45 minuts molt igualats amb oportunitats pels dos equips. Tot i això, ha estat una pena màxima, al minut 45 (Lanzarote), la que ha decidit la sort del segon matx. En el tercer partit, el Sant Andreu va demostrar la seva condició d'equip de Segona Divisió B encara que al final la UE Sants li va complicar una mica les coses gràcies al gol d'Ignasi. La il·lusió dels de Marguí no va poder amb un gran Sant Andreu.

A la jornada de dimarts es decidirà el segon dels quatre semifinalistes. A les 18.30 hores s'enfrontaran la Gramenet B i el Martinenc. Posteriorment, l'Europa jugarà, primer contra el perdedor del primer partit, i després contra el guanyador de l'encontre entre colomencs i vermells. Recordem que el preu de les entrades per a veure els partits en directe és de 10 euros (a totes les zones del camp), mentre que els socis dels equips participants només han de pagar 5 euros per accedir al Narcís Sala.





CE L'HOSPITALET - UE SANTS 0-1


CE L’HOSPITALET: Iñigo, Siscu, Jornet, Alex (Lobato 31'), Morales, David Andreu, Corominas, Cristian (Edu 31'), Víctor Ramos, Cristian Alfonso i Montero (Ivan Hammouch 31').


UE SANTS: Quim, Navas, Agustín, Morales, Isaac, Manu, Cristian, Gatell, Jota, Pascual i Ignasi (Oscar 26')

ARBITRE: Arnal Bebia. Amonestació per Navas.

GOL: 0-1, Jota (5’)

ESPECTADORS: 300



CE L'HOSPITALET - UE SANT ANDREU 0-1

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Fco. Javier, Víctor (Lobato 38'), Edu, Dani Morales, David Andreu, Ivan H., Brullet, Víctor Ramos (Alberto), Montero i Corominas

UE SANT ANDREU: Morales, Luso, Guirado, Corral, Moyano, Jorge Sanchez, Edu Oriol, Lorca, Fontanella, Lanzarote I Pablo Sierra

ARBITRE: Molina Fernández. Vermella directa a Dani Morales (30')

GOL: 0-1, Lanzarote, de penal (45').

ESPECTADORS: 400



UE SANTS-UE SANT ANDREU 1-2


UE SANTS: Carlos, Fran, Agustín, Mikel, Oscar, Morales (Ignasi 20'), Cristian, Pascual, Siles, Dani i Isaac.

UE SANT ANDREU: Gerardo, Pitu, Guirado (Alvaro Corral 33'), Rueda, Marcos, Abraham, Pons, Lorca (Dani Martí 21'), Eloy Fontanella (Edu Oriol 33'), Lanzarote (Teixi 33') i Pablo Sierra

ARBITRE: Gracia Alvarez. Amonestació per Pablo Sierra.

GOLS: 0-1, Pablo Sierra, de penal (6'); 0-2, Marcos (20'); 1-2, Ignasi (44')

ESPECTADORS: 400

Noticia extreta de futbolcatalunya.com

Comentaris

Entrades populars