U.E. Sants - C.E. Efac Almacelles

El partit
U.E. Sants 5
C.E. Efac Almacelles 0
Camp Municipal de Magoria (30/11/2008 12:00)
Lliga, Jornada 12
Carlos, Oscar, Agustín, Moyano, Vergés , Xavi Pascual, Navil, Gatell (Dani 68'), Jota (Josue 82'), Morales (Manu 62'), Acosta (Cristian 74').
Gatell, Jaume, Lillo, Donés, Rubén, Durano (Ramón 42'), Joaquin, Camón, Pina, Paco, Uriach.
Suplents
Dani, Quim.
Xavi, Joel.
Col.legiats
Pinel Fernández..
T.A.: Donés, Pina, Uriach, Lillo 2(90').
T.R.: ..

Incidencies
Min. 21: 1-0 Gol de Jota.
Min. 34: 2-0 Gol de Jota.
Min. 42: Sale Ramón por Durano.
Min. 52: 3-0 Gol de Nabil.
Min. 62: Sale Manu por Morales.
Min. 66: 4-0 Gol de Jota.
Min. 68: Sale Dani por Gatell.
Min. 79: 5-0 Gol de Nabil.
Min. 82: Sale Josue por Jota.
Min. 90: Segunda amarilla a Lillo.

Crónica
El Sants consiguió una manita, con 'hat trick' de Jota en un encuentro en el que fue claramente superior a un Efac que apenas se acercó a la portería de Carlos (Font: Tània - Diari Sport).



La victòria més còmode
El partit a casa davant l'EFAC Almacelles va acabar en golejada, mostrant, a més a més, gran superioritat en el joc per part dels homes de Pep Margui. Després de controlar tot el matx, el resultat final de 5 gols a 0 -3 aconseguits per Jota, que n'acumula 12 en 12 jornades, i 2 de Nabil- deixa la U.E. de Sants a tres punts del líder, la Gimnàstica Iberiana, i empatat a punts amb el segon classificat, el Santfeliuenc. Era un partit que, a priori, s'havia de guanyar, i el conjunt santsenc no va deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir la primera golejada favorable de la temporada, mantenint un joc ofensiu constant, que començava amb la pressió a la sortida rival.
En definitiva, va ser un enfrontament que no només fa millorar la posició a la taula, sinó que hauria de servir per donar moral i confiança per afrontar els partits que toquen ara, que de ben segur no seran tan tranquils.(Font: Isabel - uesants.cat)


Comentaris

Entrades populars