U.E. Sants - F.C. Cambrils

El partit
U.E. Sants 2
F.C. Cambrils 0
Camp Municipal de Magoria (17/05/2009 12:00)
Lliga, Jornada 32

Carlos, Marçal. Agustín, Alex, Vergés, Xavi Pascual, Charly (Dani 69'), Manu (Pol 85'), Tacón (Nabil 88'), Oliver (Edu 82'), Acosta (Cristian 92').
Victor, Andreu, Pau, Mateu, Martorell, Pena, Feliu, Vernet (Manolo 74'), Ferri (Roger 74'), Jorge, Alex Cañas (Edu 65').
Suplents
.
.
Col.legiats
Asensio Tejero..
T.A.: Alex, Xavi Pascual, Acosta. Feliu.
T.R.: ..

Incidencies
Min. 5: 1-0 Gol de Acosta.
Min. 17: 2-0 Gol de Charly.
Min. 65: Sale Edu por Alex Cañas.
Min. 69: Sale Dani por Charly.
Min. 74: Sale Manolo por Vernet.
Min. 74: Sale Roger por Ferri.
Min. 82: Sale Edu por Oliver.
Min. 85: Sale Pol por Dani.
Min. 88: Sale Nabil por Tacón.
Min. 92: Sale Cristian por Acosta.

Crónica
Nueva victoria de un Sants que se asegura un poco más la promoción de ascenso en un partido con pocas ocasiones claras y dominado por el centrocampismo.

Font (Tania- Diari Sport)


Dos gols en 20 minuts donen una tranquil·la victòria al Sants



Amb la Gimnàstica Iberiana a 5 punts del Sants, l'objectiu del conjunt verd-i-blanc és consolidar la segona posició a la taula per tal d'assegurar-se disputar la promoció d'ascens a la primera catalana. Difícilment la Gimnàstica Iberiana perdrà el lideratge del campionat, ja que quedant només dues jornades sembla impensable que els de la Zona Franca no sumin cap punt. De la mateixa manera, el Sants té la segona plaça pràcticament assegurada. El possible perill ve del Baix Llobregat, on el Santfeliuenc ha tornat a remuntar i se situa tercer, superant el Torreforta, i es troba a cinc punts de l'equip de Pep Margui.
Potser la confiança i la falta de pressió és el que ha fet que el Sants recuperi la capacitat guanyadora, després d'empatar dos partits seguits, i en la jornada 32 s'ha imposat amb claredat i tranquil·litat al Cambrils, que es va veure superat només iniciar-se l'enfrontament a Magòria. El conjunt tarragoní, que ja no es juga res, ni possibilitat d'ascens ni lluita per mantenir-se a la preferent, va saltar al terreny de joc molt més relaxat que l'equip santsenc.
Als cinc minuts de partit el Sants ja havia tingut una opció clara, en una pilota penjada a l'àrea que Vergés va rematar de cap per sobre la porteria rival. Al minut 6, Acosta va aconseguir avançar el Sants al marcador amb un gran xut amb efecte des de fora de l'àrea. L'extrem aconseguia el seu sisè gol del campionat i l'equip de Margui semblava que podria gaudir d'un partit més fàcil que els de les darreres dues jornades. Aconseguit l'1 a 0, el Sants va aguantar el mateix ritme de partit, i en el minut 17 Charli va lluitar per una pilota dins de l'àrea, aconseguint el 2 a 0 i, en el seu cas, el primer amb la samarreta santsenca.
A partir d'aquí, el Sants va baixar el ritme, tot i que va continuar tenint el control del matx. En tot el partit, el Cambrils només va comptar amb una clara ocasió de gol, que Carlos sota pals va salvar mostrant una ràpida capacitat de reacció. Ja al final del partit, Margui va donar minuts als menys habituals, com Dani, Edu i Nabil, que amb l'arribada de Marçal ha perdut la titularitat en la seva adaptació a la posició de lateral.

Font (Isabel - uesant.cat)

Comentaris

Entrades populars