Min. 92: Segunda amarilla a Alex.
Min. 92: Sale Pol por Tacón.
Min. 94: Segunda amarilla a Ribes.

Crónica
Injusto empate para un Sants que fue muy superior en ataque pero la falta de acierto y la buena actuación del meta Ambrós impidio sentenciar el encuentro.
Font (Tania - Diari Sport)

Es trenca la ratxa de victòries

El Sants va viure el passat diumenge un dels partits més complicats dels que ha disputat aquesta temporada a Magòria. Se sabia que l'enfrontament davant l'Alcarràs no seria fàcil, però la dinàmica positiva de l'equip feia pensar que una nova victòria era perfectament possible.
L'Alcarràs, però, va tenir sort només iniciar-se el partit, quan un dels jugadors del conjunt santsenc que havien destacat per la regularitat durant la temporada, el porter Carlos Sánchez, va fer un mal blocatge en un xut fàcil de Jofre des de la frontal i va rebre el primer gol del partit quan no s'havien disputat ni 5 minuts. Potser aquest error va posar nerviós el porter local, que va veure, però, com els seus companys tornaven l'empat al marcador al minut 20. Dani Acosta, en un xut de falta, aconseguia el seu cinquè gol de la temporada, i feia 1 a 1 quan es començava a notar més la superioritat del Sants.
Però les complicacions estaven per arribar. Carlos va tornar a tenir una acció desafortunada. Sortint de l'àrea per impedir el remat d'un davanter rival, va acabar desorientant-se, i en veure que amb el bot la pilota el passaria per alt, va tallar la trajectòria de l'esfèric amb el braç. La vermella directa pel porter titular santsenc va desanimar l'afició, que es quedava sense un dels pilars bàsics del seu equip, i que a més hauria de jugar amb 10 el que quedava de partit. El damnificat va ser Acosta, substituït per Pep Margui per donar entrada al segon porter santsenc, Quim.
En el servei de la mateixa falta, Jofre va tornar a avançar l'Alcarràs al marcador, enviant al fons de la xarxa la pilota que havia tret Quim en primera instància. Els ànims es van congelar durant uns minuts, quan el públic va veure marxar del camp Acosta i Carlos, dos dels titulars indiscutibles durant la temporada, i en la mateixa jugada l'Alcarràs feia l'1 a 2. Arribat el minut 45, semblava que el marcador hauria de ser desfavorable al descans, però Manu va treure suficient garra i coratge per empatar abans d'anar als vestuaris. Després de recuperar la pilota al centre del camp, la va conduir quasi fins a la frontal rival, superant un parell de jugadors. Allà va combinar amb un company i va tornar a rebre l'esfèric ja dins de l'àrea, des d'on va superar Ambrós, porter de l'Alcarràs, amb un xut al primer pal.
El 2 a 2 es va mantenir fins el final del partit, tot i que en el segon temps el Sants va controlar el partit i es va apropar més a la porteria rival. Finalment, el conjunt de Pep Margui es va quedar un empat que el deixa a tres punts del líder, la Gimnàstica Iberiana, que va superar a casa el tercer classificat, el Torreforta.

Font: (Isabel - uesants.cat)