El CE Mataró regala l'empat a un Sants amb deu

Els groc i negres van deixar-se empatar en els últims minuts jugant contra deu homes

El CE Mataró va deixar escapar una ocasió immillorable per aconseguir el primer triomf de la temporada al camp del Sants, que tampoc ha guanyat encara cap partit, però amb aquest ja n’ha empatat quatre. Els groc i negres van avançar-se a la primera meitat, i a la segona van aconseguir el 0 a 2 gràcies a un penal que va deixar els locals amb deu, però en els darrers cinc minuts es van deixar empatar de manera incomprensible.

El partit va començar molt travat, sense massa joc, i només es veia cert perill en centrades de falta llunyanes. Passat el quart d’hora semblava que l’equip de Sants es feia amb el control i va gaudir de dues ocasions força clares, però en el tram final el Mataró va despertar. Després de forçar un parell de córners que van inquietar la porteria local, Ferran va servir una falta llunyana a l’esquerra de la frontal que Uri va rematar de cap de manera impecable al fons de la xarxa permetent marxar al descans per davant al marcador.

De l’alegria al desconsol
La segona meitat va tardar en arrencar amb un equip local poc encertat que no va avisar, tímidament, fins al quart d’hora. A la següent acció Uri va perdonar jugant-se una vaselina que va quedar curta, i el partit va entrar en una fase més animada en la que el Sants va començar a buscar l’empat amb més insistència. Però aquest impuls va crear més espais que els groc i negres van saber aprofitar en una gran jugada, amb passada d’esperó inclosa, per deixar sol Uri en un u contra u amb el porter. El porter local Ferran Pol va fer una gran aturada, però el refús va anar a peus del mateix Uri que ho va tornar a provar topant aquest cop amb la mà de Rangel, que es va guanyar l’expulsió i un penal que va ser transformat per Manu (0-2).

Però amb un home més, quan tot semblava més encarat i després de desaprofitar dos ocasions més, van arribar els nervis en els darrers deu minuts. Semblava que hi havia por i nervis per guanyar. El Sants es va llançar a la desesperada i el Mataró no tenia confiança per matar el partit i es limitava a la puntada llarga. El “9” local Romario va avisar als 80’ rematant de cap fregant el travesser i pocs minuts després, altre cop de cap a la sortida d’una falta, el mateix davanter amb nom de mite va superar Cuevas retallant distàncies. Els nervis es van apoderar per complet dels mataronins i l’àrbitre va allargar més de cinc minuts, i quan ja semblava que s’acabava va xiular una altra falta similar que Romario va convertir en l’empat a dos definitiu. No hi va haver temps per més, sacada de centre i final trist per un partit que havia de suposar la primera victòria del Mataró.