U.E. DE SANTS 5 - C.D. BANYOLES 0

El Sants regala la primera golejada a l'afició

En una jornada especial pel club, el primer equip de la Unió Esportiva de Sants es va sumar a la festa que ahir es va viure a la Bàscula oferint una golejada a l'afició reunida al camp santsenc. Després de realitzar la presentació oficial de tots els equips de l'entitat, van saltar al terreny de joc els homes del primer equip, que rebien la visita d'un Banyoles situat just darrera a la taula.

En un principi, havia de ser un partit igualat, però ben lluny d'això, des dels primers minuts, l'equip blanc-i-verd es va mostrar molt superior al conjunt entrenat per Napo Cayuela. I és que els homes de Pep Margui van dissipant partit a partit tots els dubtes que s'havien creat en l'inici de temporada, i ahir van poder jugar el partit més còmode, que suposa la quarta victòria consecutiva, i ho van fer foradant la porteria rival en cinc ocasions.

La primera part, magnífica per l'efectivitat amb que els jugadors blanc-i-verds van culminar les jugades, va acabar amb un 4 a 0 que sentenciava el matx. David Haro va ser el primer en superar el porter del Banyoles, Cortina. Ho aconseguia amb un bon xut escorat a la banda dreta quan tot just s'arribava al minut 10. Sense patir en defensa, ja que el joc del Banyoles difícilment superava la línia de tres quarts, i si ho feia era sense gaire perill, s'arribava al minut 31, quan Edu rematava de cap una pilota centrada per Acosta i aconseguia així estrenar-se com a golejador en la present campanya.

Encara s'estava recomposant el Banyoles quan, en el minut 35, Acosta provava sort amb un xut llunyà, en veure que Cortina estava en una posició més avançada. Acosta, que havia fet el primer gol en lliga en la segona jornada davant el Guíxols, tornava a marcar, i a més ho feia amb un autèntic golàs. Amb un Banyoles totalment desfet i un Sants en estat de gràcia de cara al gol, repetia David Haro des de la banda dreta i tornava a superar Cortina quan passava només un minut del gol d'Acosta. Tres dianes porta ja el jove jugador santsenc, que ha jugat quatre partits com a titular, precisament els mateixos que el Sants ha guanyat.

El 4 a 0 donava una tranquil·litat que es va veure reflectit en el joc del segon acte i també en els canvis que va fer Pep Margui. Cristian, Marc Franco i Siles van tenir l'oportunitat durant la segona part, en què el Sants va arrodonir el marcador gràcies a un gol de penal de Siles, que tornava als terrenys de joc després de molts mesos sense poder jugar.

L'afició del Sants, com també el mateix equip, estan ja molt més tranquils, ja que el primer equip ha passat en quatre jornades de trobar-se pràcticament en zona de descens, a la vuitena posició a la taula, a només tres punts de la zona de promoció d'ascens.

(font: Isa - uesants.cat)