Moraleda assegura que les obres d’Energia començaran al desembre

Moraleda assegura que les obres d’Energia començaran al desembre


Les obres del camp de futbol del carrer Energia podrien començar durant el mes de desembre segons ha anunciat aquesta setmana Imma Moraleda, regidora del Districte de Sants-Montjuïc. Tot i això, Moraleda no va gosar a reafirmar que sigui en la primera quinzena tal i com havia anunciat en un principi. “Començaran aquest mes de desembre, segur”, ha dit. Imma Moraleda ha explicat que, a última hora, la Generalitat de Catalunya, responsable últim i gestor de l’obra, ha fet alguns retocs en el projecte i per això encara no s’ha concretat la data. La regidora espera que aquesta mateixa setmana li comuniquin el calendari definitiu i recorda que l’obra ja està licitada. “Hem d’arrencar i si després cal fer alguna aportació extra que la facin mentre duri l’obra”, opina Moraleda.
Mentre, tant els veïns de la Bordeta com els de la Marina pateixen l’espera: els de la Bordeta perquè han d’esperar l’acabament de les obres del carrer Energia per veure com es comença a construir el nou CAP; els de la Marina, per rebre una resposta a la llarga demanda de millorar i augmentar el nombre d’equipaments esportius del barri i donar ús a un solar que fa temps que no en té. “Per nosaltres és molt benvinguda, perquè ara és només un solar de 20.000 metres quadrats amb tots els problemes que això comporta”, comenta Javier Cañete, president de l’Associació de Veïns Voluntaris de la Marina.
Tot i això, assegura que l’espera l’han viscut amb resignació. Cañete però prefereix mirar-ne la vessant positiva i es mostra entusiasmat pel projecte d’urbanització de la resta de la pastilla, que inclourà, entre d’altres coses, un poliesportiu i una llar per a la gent gran i que els veïns han pogut conèixer darrerament.
A més, els veïns de la Marina tenen més motius d’alegria perquè el camp que es construirà havia de ser provisional i ja el passat més de juliol van saber que finalment serà definitiu. Javier Cañete explica que durant el temps d’espera també han pogut gestionar la distribució de l’ús de les noves instal·lacions. Durant la tarda i els vespres el camp l’utilitzaran els equips de Magòria, però als matins els alumnes del CEIP Ramon Casas i l’IES Domenench i Muntaner també en podran fer ús.
Alguns equips de la Marina també utilitzen les pistes d’aquestes escoles hi ara s’estudia que puguin tenir accés als vestidors del nou camp de futbol.
Tot i això, Javier Cañete opina que al barri encara hi ha mancances pel que fa a equipaments esportius que podrien començar-se a cobrir amb el futur poliesportiu. “Hem trobat a faltar de cara al futbol 11 que s’oferís aquesta activitat al barri però també és cert que molts nois de la Marina i la Zona Franca juguen en equips de Sants”, diu Cañete.

(font: el3.org)

Comentaris

Entrades populars