U.E. de SANTS 1 – C.D. MONTCADA 2

La Unió Esportiva de Sants va tornar a punxar a la Bàscula, i ja suma tres derrotes consecutives en aquesta segona volta, les mateixes que en tota la primera. El partit va estar marcat per l’expulsió de Rangel per part santsenca, que va significar jugar amb 10 la resta del partit i anar per darrera al marcador, ja que l’acció va passar dins l’àrea, i l’àrbitre va decretar penal i expulsió. Amb aquesta situació tant precària, l’equip va haver de sobreposar-se i treure forces per poder empatar o remuntar. Els minuts passaven i el Sants no perdia les opcions de treure quelcom positiu del partit, fins i tot podem dir que varem ser superiors en diferents trams del matx, tot i jugar amb un jugador menys. A l’inici de la segona part, l’entrada de Xavi Pascual al mig de camp, va donar més força a l’equip i d’una passada seva a l’espai, recollida per Marcos Forzinetti i cedida a David Haro significava l’1 a 1. En aquest sentit, no es pot retreure res a l’equip, ho va donar tot fins al final, però la fortuna va somriure al Montcada, que als darrers minuts després d’una pèrdua de pilota del Sants, realitzava un bon contraatac i transformava el definitiu 1 a 2. Ara és un moment per la reflexió, veure que els errors o condicionants que nosaltres mateixos ens posem com expulsions o protestes als col·legiats no ens ajuden. El que és clar, i amb l’ànim de ser positiu, ni ara estem sense opcions d’estar entre els primers classificats, ni fa tres jornades érem equip de 3era divisió. Per tant, a seguir treballant i buscar recuperar el nivell de joc que fins fa poc ens va ajudar a ser un dels equips més respectats de la categoria. Com novetat informativa, destaquem la incorporació al primer equip del Sants, d’un vell conegut com és en Dani Tacón, que la temporada passada ens va ajudar i molt aconseguir l’ascens. FORÇA SANTS!!!ENDAVANT!!!
(font: Jordi - uesants.cat)