Festival golejador en l'empat entre el Sants i el Rubí

El Sants i el Rubí es van repartit els gols i els punts en un partit molt disputat i molt vistós per als aficionats. De fet, la primera part va ser molt animada i els gols van arribar ben aviat. En el minut 7, el local Siles va obrir la llauna en rematar de cap una centrada de Tacón. La resposta dels vallesans va ser ràpida i, en el minut 13, Agustí Pol va batre al seu germà Ferran en el servei d'un córner. Tacón (26') va tornar a donar avantatge als locals, després de resoldre una jugada personal amb un xut ras al segon pal del porter Moreno. El Rubí no es va donar per vençut i, en el minut 31, Pedro va aprofitar una mala sortida de Pol per fer el 2-2. En el segon temps, tots dos equips van buscar amb insistència el gol que els donés els tres punts. En el minut 77, Carles va aprofitar una errada defensiva del Sants per donar avantatge als visitants per primer cop en el partit. Quan tot feia pensar que el Rubí aconseguiria el triomf, Ubach, de cap, va establir el 3-3 definitiu.
(font: Jesús De la fuente - elpunt.cat)