GIMNASTICA IBERIANA 2 - U.E. de SANTS 1

El Sants s’acomiada de la temporada amb derrota a la Zona Franca

Si un Gimnàstica Iberiana – Sants mai és el desplaçament fàcil, encara ho és menys quan l’equip surt a jugar sabent que passi el que passi, el resultat global de la temporada no canviarà, cosa que implica una certa relaxació, i encara es complica més quan el rival depèn de si mateix i d’una victòria per mantenir la categoria.

En aquesta situació arribava el conjunt blanc i verd a la darrera jornada del campionat de la Primera Divisió Catalana. 2 a 1 van guanyar els locals, que van saltar al terreny de joc amb quatre jugadors que abans jugaven al Sants i que, en gran part, van protagonitzar el partit. I és que dos ex jugadors santsencs van firmar els gols: Rafa Padilla, que va anar a parar a la Gimnàstica Iberiana fa ja tres temporades, marcava de cap, molt sol dins de l’àrea de Jota, i Pedro Moyano, que forma part de l’equip entrenat per Picolo des de principis d’aquesta temporada, tot i jugar de central va rematar una pilota rasa dins de l’àrea davant l’excessiva feblesa de la defensa del Sants.

Van estar més fluids i més sòlids en defensa els locals, que anul·laven les jugades del Sants ben amunt, provocant que el conjunt santsenc hagués de jugar amb pilotes llargues. Totes cap a la posició de Cano, que no es va poder endur pràcticament cap davant la bona tasca dels centrals rivals. No va beneficiar gaire l’estat del camp, de sorra, i a partir de pocs minuts mig enfangat a causa de la pluja. En començar el segon acte, i ja perdent de 2, Margui va fer un canvi que va donar més mobilitat a la davantera blanc i verda. Hermida va entrar en el lloc de Ivi, que durant els primers 45 minuts quasi no va tocar l’esfèric. Semblava que els únics jugadors que podien donar la sorpresa i fer mal eren Abdé i Cano, que no estava gaire encertat en els controls. Finalment però, una internada per la banda esquerra del davanter es va convertir en un centre xut enverinat que, després de tocar contra el cos de Guti, s’endinsava en la porteria de Pardo.

Amb el 2 a 1 final, cap equip queda descontent, i la Gimnàstica Iberiana pot respirar tranquil·la i pensar en la propera temporada, on es tornarà a trobar a un Sants que, tot i no fer una segona volta al nivell de la primera, ha superat obstacles i ha mantingut la categoria sense patir en excés ni fent patir la seva afició.

(font: Isa - uesants.cat)

Comentaris

Entrades populars