NOVA VICTORIA D'UN PERALADA EN RATXA 1-0

Victoria del Peralada en un bon partit dels homes d'Edu Vilchez,que han creat un munt d'ocasions nomes començar al primer minut Bermudez ha gaudit d'una gran ocasio pero la seva rematada final ha anat fora per molt poc,als 15' entre el porter Carulla i el pal han aturat un penal a Pol,al 25 Sergi Arranz ha xutat despres de rebre un pase de Pol,i nomes dos minuts despres Pol remata al fons de la xarxa despres de rebre una bona pilota de Julien era l'1-0 m27 encara abans de finaltzar el primer temps bermdez ha xutat ben dirigit pero carulla rebutjava a corner.
Al 2º temps la mateixa tonica domini del Peralada pero sense materialitzar les ocasions de Bermdez49',Pol en dues ocasins 67'i 72' i Sergi Arranz 85',en definitiva tres nous punts d'un Peralada que continua sense coneixer la derrota i que seguira una setmana mes en el liderat.