Primera victòria de la temporada per la U.E. Sants

La Unió Esportiva de Sants aconsegueix la seva primera victòria en la 4ª jornada de Lliga de la Primera Catalana Territorial en front del CD Montcada (1-0). Un partit molt treballat per part dels locals, ja que els visitants no els hi van posar les coses gens fàcils.
Primera part marcada per la intermitència en el domini del joc per part de la UE Sants, la qual va disposar de les millors ocasions per fer gol, quasi sempre a càrrec de les botes de Marcos González –nº9 (molt actiu durant aquest període). Del mateix, va sorgir la jugada de l’únic gol del partit en una jugada per banda dreta, en que després del seu xut i el rebuig del porter, Dani Acosta –nº10, va aprofitar per rematar amb el cap l’esfèrica en el minut 30 de partit. La resposta dels visitants va existir en una rematada de cap amb molt de perill Quim (dorsal nº9) que Carulla -nº1 va resoldre magistralment enviant la pilota a corner; i en una falta sense conseqüències a la frontal de l’àrea gran, molt protestada per banda visitant demanant un més que possible penal.
La Segona part, inexplicablement, la UE Sants va sortir endarrerida com conformant-se amb aquest únic gol, i mirant d'aguantar en defensa aquest marcador. Això es va reflectir en un joc més físic, travat i sobretot en l’augment de faltes i de targetes grogues mostrades per banda local (unes 6 targetes, la darrera suposant l’expulsió del capità Rangel –nº4 en el minut 44 de la represa). Així que el CD Montcada es farà amb el domini de la pilota i del que disposarà de les millors opcions per marcar aquest cop, tot i que, el desencert o les grans intervencions d’un inspirat Carulla, van fer que el marcador es quedés igual que en el descans, fent que l’equip blanc-i-verd aconsegueixi els primers tres punts de la temporada.
Durant el partit van de ser atesos un parell de jugadors per accions fortuïtes i els darrers instants van ser molt tensos, a on el col•legiat del partit: Rengel Royo, va expulsar a 2 ajudants tècnics de l’equip visitant, i va mostrar un total de 10 targetes grogues una de les quals va suposar l’expulsió com ja hem dit d’un dels jugadors.