La U.E. Sants perd per 3-2 davant el Sanfeliuenc

L'informació ha estat extreta de el3.org

Una llàstima, però no va poder ser. Tot i posar-se 0-2 en el marcador, amb un gol matiner al minut 2 del dorsal nº11 – Carlos Cano; i un altre al minut 37 del dorsal nº8 – Dani Acosta); en la jugada següent, una centrada per banda esquerre de l’atac local, no va poder-la refusar el porter Carulla i va rebotar en el dorsal nº9 – ‘Peque’ amb tant d’infortuni, que va acabar entrant a dins de la porteria. Quan semblava no passaria res més fins el descans, als 5 minuts d’aquesta jugada i a falta de 2 minuts per arribar al descans, Sascha (un ex-jugador del Juvenil de la U.E. Sants) ho va aprofitar per enviar a la xarxa amb el cap, una gran centrada d’un dels seus companys.
La segona meitat començava doncs amb una mica d’incredulitat, pel que s’havia vist en el terreny de joc, i potser d’injustícia en el marcador, cosa que farà que el partit sigui quelcom més gris, amb moltes imprecisions a la gespa.
Potser arran de l’entrada des de la banqueta al terreny de joc per part del dorsal nº18 Marcos González en el minut 65 de partit, va fer que el Sants es dinamitzés en el seu joc fins i tot generant bones ocasions de gol. Malauradament, tant una jugada en la que ‘Peque’ es quedava sol, com una pilota que acabaria al fons de la xarxa van ser anul•lades pel jutge de línia.
Quan semblava que el partit acabaria en empat, els locals van intentar posar setge a la porteria visitant, i a falta de 2 minuts per l’acabament del match, Sascha de nou es fa amb una pilota sense control a dins de l’àrea per afusellar al porter Carulla fent el 3-2 definitiu.
El col•legiat del match: Sergi Rigau, va mostrar un total de 5 targetes grogues per ambdós equips, i una de vermella a les acaballes del partit al jugador de la UE Sants Frank, que per tant, es perdrà el proper partit davant la U.E. Rubí.