U.E. de SANTS 1 – U.E. OLOT 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Bones sensacions les que va transmetre l'equip de Pep Marguí aquest darrer diumenge al Complex Esportiu Municipal de La Bàscula, tot i tan sols poder emportar-se un sol punt, la veritat és que va fer mèrits per poder endur-se els tres punts en el partit.

La falta de concentració en certes jugades defensives, i la manca d'encert en els trams ofensius, van fer que finalment la U.E. Sants acabés empatant un partit en el que l'equip visitant només es deixarà veure durant la primera meitat a on aconseguiran anar-se'n al descans guanyant (0-1).

A la segona meitat, serà la U.E. Sants dominador del partit i de les millors ocasions (tot i que el visitants també crearan perill amb comptagotes) a on en el minut 35 de la represa, Marcos González després d'un gran passada de Xavi Pascual, aconseguís en una d'aquestes ocasions, la igualada de forma magistral.

Com dèiem, es podia haver aconseguit la victòria en el tram final, però finalment l'equip visitant va endur-se un punt del match.

La propera jornada, el Sants anirà a les terres de l'Ebre com a visitant per jugar contra la Rapitenca en un altre partit important per tractar d'aconseguir els primers punts de la temporada a domicili.