Muniesa evita la sorpresa del Sants i manté invicte el Vic

L'informació ha estat extreta de elpunt.cat

El Sants va estar a punt de donar la sorpresa de la jornada i derrotar el líder, però Muniesa va mantenir invicte un Vic que encara no ha perdut cap partit.

El conjunt osonenc va saltar al camp amb una samarreta de suport al seu company Albert Santanera, lesionat en l'últim partit contra el Blanes. El Vic va buscar el gol des del primer minut, sabent que el triomf del Tàrrega contra el Santfeliuenc feia perillar el lideratge dels osonencs. El Sants acumulava homes al mig del camp, però els locals van tenir les millors ocasions per marcar. Abans d'arribar al descans, els locals es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Verdaguer, fet que va complicar les coses al líder.

Després de la represa, el Sants es va trobar més còmode al terreny de joc, però no va crear gaire perill. En el minut 85, Acosta va superar el porter local Montero amb un fort xut des de la frontal que situava el 0-1 que semblava definitiu.

I en el temps afegit, quan semblava que el Vic perdria el primer partit de la temporada, el davanter Muniesa va driblar dos rivals dins l'àrea, va batre el porter del Sants Carulla i va establir l'1-1 que manté el Vic líder invicte de la categoria.