U.E. de SANTS 0 – A.D. GUIXOLS 0

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

La U.E. Sants no aconsegueix la victòria davant de l’A.D. Guíxols
 
L’equip blanc-i-verd, no aconsegueix una victòria que semblava clara, quan a falta de 10 minuts de l’acabament afrontava el partit contra 9 jugadors, a causa de les expulsions per doble amonestació de dos jugadors per part de l’equip visitant.

D’ocasions no en van faltar, però de nou la manca de sort es va fer patent en dues rematades al travesser (una d’elles en una jugada anul•lada per fora de joc) i també en les bones intervencions del porter visitant.

El Guíxols es va mostrar molt intens en la pressió en línies de mig camp, sobretot en els jugadors que solen crear futbol de creació, i va renunciar a l’atac en moltes fases del joc, només intentant treure’n profit de jugades aïllades o en accions a pilota aturada (a on en alguna d’elles va fer posar ‘l’ai’ al cor a més d’un dels nombrosos aficionats que hi eren presents diumenge al Municipal de ‘La Bàscula’ degut a les presentacions dels equips del futbol base de l’entitat de Sants.

Així, que el Guíxols finalment es va ensortir amb la seva després d’haver perdut 0-4 davant el que era el darrer classificat de la Lliga, i el Sants se li va escapar una situació immillorable per tal de certificar la seva millora en el joc i de resultats. Tot i així, ja és el tercer partit consecutiu a on no coneix la derrota, cosa que intentarà seguir fent a la visita de l’actual cuer de la competició: el Sant Cristóbal de Terrassa.

Comentaris

Entrades populars