U.E. Sants - C.E. Olímpic Can Fatjó

El partit
U.E. Sants 1
C.E. Olímpic Can Fatjó 1
Complex esportiu La bàscula (28/11/2010 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 14
Resultat injust per el demostrat per un i l'altre equip. Els primers compassos del partit el joc era igualat, amb atacs del Sants contrarestats per ràpides i perilloses contres del l'Olimpic. A partir del minut vint, després d'una gran errada de Hamza tot sol davant del porter, el Sants va començar a volcar-se en a la porteria contraria, mentres que l'Olimpic sortia en contades ocasions pero sense arribar mai a trepitjar area blanquiverda. Fruit de l'insistencia en el minut quaranta u, va arribar un penal a favor del Sants per mans dins de l'area, que el va transformar Xavi Pascual. La por era que a la segona part el Sants sortís a aguantar el resultat, pero va ser tot lo contrari. El Sants atacaba i atacaba, i l'Olimpic sortia en alguna contra que acababa a tres cuarts de camps. Però en el minut seixanta u una badada de la defensa i algun rebot va arribar l'empat. La resta del partit el Sants va intensificar els seus atacs, pero el porter, els pals i la mala punteria va fer que el resultat no canviés.
Tot i el mal gust per haber empatat la gent va marxar contenta de la bona imatge mostrada per el Sants. I el millor de tot és que la gent parla del joc i ja no recorda l'ultima derrota.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Escabrós, Fábregat, Vergés, Xavi Pascual, Hamza, Edu Soler, Cano (Forzinetti), Marcos González (Edu), Dani Acosta.

C.E. Olímpic Can Fatjó: Buyo, Rubén del Barrio, José Javier, Torres, Kelian, Marçal, Fede, Javi Pérez (Juan Elvira), Ángel Cuello (Boria), José Antonio, Kevín (Pau Gama).
Col.legiats
Juan Antonio Mesones González. Cristian López Carballo,Manuel García Rodtíguez.

T.A.:Cristian, Xavi Pascual, Hamza. Rubén, Jose Javier.
T.R.:.
Incidencies
Min. 41: 1-0 Gol de Xavi Pascual de penalty.
Min. 46: Entra Pau Gama per Kevín.
Min. 60: Entra Juan Elvira per Javi Pérez.
Min. 61: 1-1 Gol de Ángel Cuello.
Min. 76: Entra Edu per Marcos González.
Min. 76: Entra Boria per Ángel Cuello.
Min. 83: Entra Forzinetti per Cano.

Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars