U.E. Sants - U.E. Poble sec

El partit
U.E. Sants 2
U.E. Poble sec 0
Complex esportiu La bàscula (31/10/2010 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 10
Els primers quince minuts van ser de tanteig amb poques ocasions per tots dos equips, tret d'un xut d'Ivi, poc avans de caure lesionat. A partir de llavors el domini i les ocasions van ser cosa del Sants. Amb l'entrada de Marcos González, ell i Manu van portar de cap la defensa del Poble sec per la banda esquerra, i Xavi Pascual portaba el joc desde el mig del camp. Fruit de insistir el Sants va marcar el primer gol al minut trenta (video). Uns minuts mes tard Rangel també es va lesionar tot sol, el que va provocar el segon canvi forçat en trenta vuit minuts. En els últims moments de la primera part el Poble sec va despertar, i van començar a trepitjar area blanquiverda, i els santsencs tenien la sensació que havien de resoldre el partit amb un segon gol. Amb aquesta idea sembla que va sortir el Sants a la segona part i els cinc minuts havien fet el segon gol (video). A partir d'aqui el Sants es va limitar a mantindre la intensitat defensiva i sortir al contraatac en quant podia. Per la seva banda el Poble sec, va tindre molta estona la pilota en el camp del Sants, li va posar molt de cor, pero poc perill i punteria.
A l'arbitre dins de la mitja, a qui els jugadors del Poble sec li van demanar un penal, per posibles mans dins de l'area.
Segona victoria del Sants, que mante uns resultats correctes a casa, ara esperem que juguin a fora, i a casa, com la primera part contra el Poble sec.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Rangel (Uri 38'), Manu, Vergès, Xavi Pascual, Hamza, Frank (Gala 82′), Cano, Ivi (Marcos González 14'), Dani Acosta.

U.E. Poble sec: Joan, Reyes, Carriqui, Pollo (Oliva 65'), Marín, Tete, Romera, Ainsa, Uri (Serra 84'), Garcia (Cata 45'), Noia
Col.legiats
Joan Maria Company Jiménez. Javier Alonso Vay, Rafael Horcas Gil.

T.A.:Vergès, Xavi Pascual, Cano. Reyes, Tete, Romera, Uri
T.R.:.
Incidencies
Min. 14: Entra Marcos González per Ivi.
Min. 30: 1-0 Gol de Hamza.
Min. 38: Entra Uri per Rangel.
Min. 45: Entra Cata per Garcia.
Min. 50: 2-0 Gol de Cano.
Min. 65': Entra Oliva per Pollo.
Min. 82: Entra Gala per Frank.
Min. 84: Entra Serra per Uri.


Fotos (mes fotos)

U.E. Sants - U.E. Poble sec (31/10/2010)U.E. Sants - U.E. Poble sec (31/10/2010)U.E. Sants - U.E. Poble sec (31/10/2010)
Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars