CRÒNICA CF OLESA - SANTS JORNADA 15

L'informació ha estat extreta de cfolesa.com

L'Olesa ha tornat a caure en un partit a casa

Nova derrota de l'Olesa que ha vist com el Sants el superava per 1 a 2. Tot i el gol al minut 1 de Peke, els visitants s'ha sabut refer i primer Edu Soler al 37 i Cano al 46 han donat la volta al marcador.
El CF Olesa arribava al partit amb 5 baixes per lesió. Ros, Nogareda, Marc Gil, Dennís i Rocamora. Respecte a l'11 de la setmana passada, entraven Sergi Soler, Fran Rubio i Manolo Casto. A la banqueta hi havia el porter del juvenil de l'EFO 87 Aleix Ceballos degut als problemes estomacals de Marc Gil.
El partit ha començat molt bé pel Club de futbol Olesa. Gran triangulació que Sergi Soler ha materialitzat amb una assistència preciosa a Peke i després de diblar-se al porter Carulla ha posat l'1 a 0 quan només havia transcorregut un minut de partit. Però només ha estat un miratge perquè el Sants ha passat a dominar el partit. Ha tingut la possessió de pilota i gràcies a això ha sabut crear ocasió de gol. La primera amb un gran xut d'Hanza que Coca, amb una gran estirada, ha enviat a córner. I al minut 31 Marcos ha tornat a avisar amb un xut que ha anat a parar al pal. Gràcies a l'insistència ha arribat el gol de l'empat pels barcelonins. Falta lateral servida al segon pal i Edu Soler ha rematat per posar l'1 a 1.
A la represa ha ocorregut el mateix que a l'inici del partit però amb els papers canviats. Només es duia un minut quan una falta servida per Acosta l'ha pentinat suaument Cano per sorprendre a tothom i avançar-se en el marcador. A partir d'aquest moment l'Olesa ha despertat i ha anat a buscar clarament el gol que li donés com a mínim l'empat. Remats d'Uri de cap, de Manolo Casto, un xut de Sergi Soler i també un de Pedro o no han anat a porteria o els ha aturat un encertat Carulla. Amb l'1 a 2 ha acabat el partit.
Amb aquesta derrota l'Olesa acumula 5 jornades seguides sense guanyar i 3 partits seguits perdent a casa. La setmana vinent es visita el camp del Tortosa.