El Blanes aconsegueix la victòria amb un gol de Marc en el temps afegit

L'informació ha estat extreta de diaridegirona.cat

El Blanes aconsegueix la victòria amb un gol de Marc en el temps afegit

blanes | enric lópez
20·12·10 | 00:00

blanes-sants

blanes Carlos, Cussó, Marc, Edbardas (Jose Luis, m.75), Pol Ros, Toure, Tibi (Carlos, m.55), Mario, Alberto, Marcelo (Moha, m.65), Gorka. ? sants. Jordi, Peque, Rangel, Àlex, Fran, Pascual, Amza, Ibi, Cano (Edu, m.84), González (Santamaria, m.90), Costa. G gol: 1-0, m.91, Marc. A Àrbitre: Páez Brines. Va amonestar als locals Marc, Alberto i Gorka i als visitants Amza i Cano. Unes 100 persones al Municipal de Blanes.
Els homes de Xavi Lozano que la setmana passada ja van aconseguir un valuós punt davant del Tàrrega, segon classificat de la Lliga, van tornar a puntuar ahir davant d'un rival directe a la zona baixa de la classificació.
Aquest cop, però, el resultat va ser de victòria davant d'un Sants que va veure com els locals van aconseguir el gol del triomf en el temps afegit gràcies a un gol de Marc al minut 91. De fet, els de la Costa Brava van fer mèrits per endur-se la victòria i és que malgrat no trobar el gol, els de casa ho van intentar sense encert en diverses ocasions al llarg del partit. En canvi, el Sants va ser un adversi que no va existir en atac, ja que l'equip de Lozano sempre va ser superior en l'apartat defensiu.

Comentaris

Entrades populars