L'informació ha estat extreta de anoiadiari.cat

CF Igualada 2 - Sants 0

esports

Diumenge, 12 desembre 2010. 19:45. Redacció AnoiaDiari.

Després de la derrota contra el Sant Carles de la Ràpita, l'Igualada s'ha desplaçat aquest diumenge a Barcelona per enfrontar-se al Sants en un partit marcat per les expulsions de l'equip local. Els homes de José Luís Ruiz han jugat bon futbol i han tingut més ocasions de gol que el seu rival, sobretot durant la segona part on un Sants amb inferioritat numèrica no ha pogut fer res per parar els blaus.

El Sants ha sortit al camp de la bàscula disposat a guanyar, al minut 10 ha tingut la primera ocasió de gol i al cap de poca estona, després d'un córner llençat per Costa, la pilota ha travessat la porteria igualadina però l'àrbitre ha anulat el gol per fora de joc.

Durant la primera part el marcador ha restat 0 - 0 però a la represa el dorsal número 4 del Sants ha comès un penal. El jugador barceloní ha hagut d'abandonar el terreny de joc i Pedro transforma la pena màxima en el primer gol del partit. El segon ha estat obra de Mili quan l'equip local ja jugava amb dos jugadors menys. A falta de pocs minuts pel final del partit un tercer jugador dels Sants ha estat expulsat i l'equip s'ha quedat amb només 8 jugadors sobre el terreny de joc.

Els jugadors de l'Igualada han estat tot el partit sense el seu entrenador a la banqueta ja que Ruiz ha hagut de seguir l'encontre des de les grades per sanció. Palet, jugador que ve del Vilafranca, ha debutat aquest diumenge amb la samarreta blava.