L´Igualada pot aprofitar un penal i la superioritat numèrica per vèncer a Sants

L'informació ha estat extreta de regio7.cat

Després de perdre al camp de la Rapitenca, dimecres, en un partit que havia hagut de jugar molta estona amb un home menys, l'Igualada es va presentar al camp del Sants en quadre en l'aspecte defensiu. A les baixes de Marc Gràcia i Oriol, que estaven sancionats, i de Ribalta, per lesió, s'hi va afegir la de Sergio Torres, que poc abans de començar el partit es va adonar que no estava en condicions de sortir al terreny de joc perquè li feia mal la cama. Per sort, no se'n va ressentir i l'equip va aconseguir tres valuosos punts.
El Sants va sortir fort i, al cap d'un quart d'hora en un córner, Acosta va enviar la pilota al fons de la porteria, però el col·legiat va anul·lar el gol per una presumpta empenta al porter Jaume Albert. Per la seva part, els igualadins intentaven arribar a la porteria contrària de manera tímida, tot i que qui portava la veu cantant a l'atac era l'equip barceloní. De tota manera, el porter igualadí es mostrava sobri a l'àrea visitant.
Al minut deu de la represa, però, tot va canviar. L'àrbitre va assenyalar un penal a favor dels igualadins, molt similar al que va succeir a Sant Carles de la Ràpita, però a l'inrevés. Aquesta falta va costar la targeta vermella al jugador local Manu, que acabava de fer una entrada a Isma. Pedro va llançar la pena màxima i va aconseguir el 0 a 1, que donava ales als igualadins per afrontar el que restava de partit. Per si el Sants no tin- gués prou desgràcies, l'àrbitre va ensenyar la segona targeta groga a Òscar i va deixar el seu equip amb 9 homes per afrontar un partit que encara faltava mitja hora perquè s'acabés. Així doncs, quan mancaven 8 minuts Mili va aprofitar una contra per fer el 0 a 2 i deixar el partit molt ben encarrilat. Al límit del temps reglamentari el Sants va quedar amb només vuit homes per una nova expulsió, en aquest cas d'Escabrós.