U.E. de SANTS 0 – C.F. Igualada 2

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

U.E. de SANTS 0 - C.F. Igualada 2

Derrota de la U.E.Sants aquest cap de setmana, en gran part protagonitzada per un col·legiat que va ser escridassat durant molts moments del partit degut a les seves decisions i que va fer que el conjunt de Pep Marguí, acabés el partit amb només 8 jugadors a sobre del camp (Manu, Òscar i Uri, van enfilar camí dels vestidors abans d'hora, tots tres en la segona meitat).
     
Un partit que va arribar 0-0 al descans, amb molta intensitat, ganes per fer joc quan es podia i certes atermàncies pel que fa al domini i control de l'esfèrica. Amb les millors ocasions per part local, que va veure com li anul·laven un gol de Carlos Cano per falta en atac en un cop de cap a prop de l'àrea petita.
     
La segona meitat portava un ritme similar, fins que es va produir la jugada determinant del match i que va suposar el primer gol visitant: una passada interior en contraatac entre el central i el lateral esquerre, va fer que el capità visitant enfilés porteria amb una diagonal, sent finalment enderrocat a dins de l'àrea per Manu, qui va cometre penal i va rebre la targeta vermella, segons l'àrbitre considerant que trencava l'oportunitat d'una jugada manifesta de gol.
     
A partir d'aquí, la U.E. Sants va intentar refer-se però des d'aquí fins el final, ja amb més cor que cap. La segona expulsió per doble amonestació a Oscar, va ser ja la sentència, a on l'equip visitant aconseguiria el segon gol, i d'altres ocasions per haver pogut eixamplar el compte particular pel que fa a gols.
     
El més preocupant podríem dir de tot això, és l'estat en el que queda la defensa blanc-i-verda de cara enfrontar el proper partit (el darrer d'aquest any 2010) davant el Blanes, un dels rivals directes per assegurar-se la permanència a la categoria

Comentaris

Entrades populars