U.E. Sants - F.C. Igualada

El partit
U.E. Sants 0
F.C. Igualada 2
Complex esportiu La bàscula (12/12/2010 17:30)
Lliga Primera Catalana, Jornada 16
El Sants va trencar la seva bona marxa gracies a un injust resultat i un indignant arbitratge en una freda tarda de diumenge. La primera part va pasar sense gaires noticies de l'Igualada que sortia quan podia al contraatac, i amb més posessio per part blanquiverda pero amb poc encert. Tot i aixó al minut quinze un corner tret per Acosta acababa entrant a la porteria igualadina pero l'arbitre va assenyalar, ningú te massa clar el que, pero res feia pensar que alló era l'inici del xou del col.legiat.

La segona part es presentaba igual d'aburrida quan en una contra, Manu va fer falta dins de l'area al davanter igualadí. Era l'ultim defensor, dins de l'area, penalty i expulsió (primera expulsió). En aquest moment es va acabar tot el futbol del partit. Els santsencs es van descentrar i van començar a estar imprecisos en el joc, i al mateix temps que l'arbitre anaba prenen decisions cada cop mes desancertades fins que en una pilota dividida li va ensenyar la segona tarja groga a Oscar (segona expulsió). Quedaben vint-i-tres minuts de joc, el Sants jugaba amb la defensa molt adelantada i l'Igualada va enganxar una contra amb un parell de rebots afortunats que van fer que Mili es plantés sol davant de Carulla, que tot i tocar la pilota no va poder evitar el gol. El desproposit de l'arbitre va acabar amb targes a totes dues banquetes, i al final del partit una vermella directa (tercera expulsió) a Escabrós per un "estoy hasta la ..." que l'arbit no li va agradar.

L'igualada va saber aprofitar les situacions que es van donar en el partit, encara que semblava que tot apuntaba a un empat. En quant l'arbit el millor seria que baixés unes quantes categories mentres n'aprén, o simplement deixes aquesta feina per algú que en sapiga més.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Escabrós, Manu, Vergés (Rangel 91'), Xavi Pascual (Peque 88'), Hamza (Forzinetti 75'), Edu Soler, Cano, Marcos González, Dani Acosta.

C.F. Igualada: Jaume Albert, Baraldes, Jesús (Palet 69'), Pedro, Gomà (Mili 78'), Epitier, Isma, Menrino, Edu, Enric (Belfort 71'), Bernada
Col.legiats
David Congost Larrosa. Joan Fabregas Capellas, Pablo Horacio Llanos.

T.A.:Edu, Vergés, Peque, Pep Marguí, Oscar 2(67'). Enric, Merino, Isma.
T.R.: Manu (50'), Escabrós (89').
Incidencies
Min. 50: Manu.
Min. 50: 0-1 Gol de Isma de penalty.
Min. 67: Oscar.
Min. 69: Entra Palet per Jesus.
Min. 71: Entra Belfort per Enric.
Min. 75: Entra Forzinetti per Hamza.
Min. 78: Entra Mili per Marcos Gomà.
Min. 82: 0-2 Gol de Mili.
Min. 88: Entra Peque per Xavi Pascual.
Min. 89: Escabrós.
Min. 91: Entra Rangel per Vergés.







Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars