U.E. Rubí 2 - U.E. de Sants 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Nova derrota al Municipal de Can Rosés, tot i que el conjunt blanc-i-verd (negre-i-verd en aquest partit) va disposar d’ocasions en la segona meitat inclús per aconseguir l’empat.

Primera meitat, en que el Sants es va veure desdibuixat, per un domini aclaparador del conjunt local, qui en el minut 5 de partit ja dominava en el marcador per 1-0 mitjançant Juan Carlos. El mateix jugador serà protagonista al minut 29 al aconseguir un esplèndid gol en un gran xut des de fora de l’àrea.
El conjunt de Sants va aconseguir arribar amb cert perill a la porteria local tant sols en una doble ocasió restant 5 minuts abans d’arribar al descans on Carlos Cano no estaria afortunat.

La segona meitat, semblava que les coses continuarien igual pel conjunt local, fins i tot amb la possibilitat de sentenciar el partit, però ni Medina, ni Pedro, en un mà a mà amb Carulla, sabran resoldre les oportunitats. A partir d’aquesta segona opció, el Sants mica en mica anirà ficant-se en el partit degut a que el Rubí aixecarà el peu de l’accelerador, fins el punt en que en una gran jugada individual de Manu per banda esquerra acabarà en una gran centrada rematada per Peque de cap, aconseguint el 2-1.

Emoció fins el final, a on el Rubí serà incapaç de tornar a generar perill, realitzant canvis més aviat defensius, i el Sants que disposarà de diverses ocasions per aconseguir l’empat, la més clara un xut des de la frontal de Cristian que marxaria fora per ben poc.

Proper partit importantíssim contra la Gramenet B i a on s’espera que la gent (socis i aficionats) es despleguin massivament per donar suport al seu equip en un partit que s’espera a caixa o faixa sent un dels rivals directes a la classificació.