U.E. Sants 2
C.F. Peralada 3
Complex esportiu La bàscula (06/02/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 22
El Sants va jugar be, pero va perdre. Va perdre perque es molt complicat guanyar un partit en el que falles dos penals. Va perdre perque es molt complicat guanyar un partit on l'equip contrari jugant amb inferioritat et fa un parcial de 2 a 0. Els primers compasos van marcar la tónica del partit. El Sants controlaba el partit pero no dominaba, i en la primera jugada del Peralada, una pasada llarga per Sergi Arranz, que guanya en velocitat a la defensa i bat per dalt a Carulla. Era el minut cinc, així que res va fer canviar a cap dels dos partits. Arribant a la mitga hora Fran marxa per velocitat de la defensa del Peralada i Gerard el fa caure dins de l'area. Era l'ultim defensa i l'arbit el va expulsar. Marc González va xutar a la creuta, i mentres el public encara es queixaba, li arriba una pilota a Sergi Garcia que desde fora l'area posa la pilota a l'escaire de la porteria santsenca. El cop va ser dur, pero a falta d'un parell de minuts per el final de la primera part, el linier va assenyalar un penal molt discutit dins de l'area del Peralada. Aquest segon penal el va xutar Rangel els nuvols.
A la mitja part el públic no es podia creure el haver fallat dos penals i no creian en la remontada. Només començar la segona part, penal a favor del Peralada que va transformar Sergi Arranz. El Peralada li va deixar el control al Sants, el cual estaba molt tocat, fins que sis minuts mes tard Xavi Pascual va treure magistralment una falta aconseguint el 1 a 3. El parit no va variar, el Sants tenia el control i de tant en tant el Peralada sortia a la contra. Fins que en el minut 77 el Sants treu una falta que es pentinada dins de l'area y que Armengol acaba ficant-se dins de la seva porteria. El Sants va continuant intentant-ho, pero sense encert.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat (Amador 64'), Rangel, Manu, Escabrós, Xavi Pascual, Hamza (Gala 73'), Peque, Edu, Fran, Marc González.

C.F. Peralada: Buendía, Julien, Litus, Toni, Chacón (Carbó 73'), Sergi Arranz, Pol (Bermúdez 70'), Isma (Armengol 46'), Tidian, Gerard, i Sergi Garcia