U.E. SANTS: 2
PERALADA: 3

U.E.SANTS Carulla, Fabregat(Amador 64'),Rangel, Manu, Escabros, Xavi Pascual,Hamza(Gala 73'), Peque(santamaria 88'), Edu, Fran i Marc Gonzalez
PERALADA: Buendia, Julien, Litus, Toni, Chacon(Carbo 73'),Sergi arranz, Pol(Bermudez 70'), Isma(Armengol 46'), Tidian, Gerard, i Sergi Garcia
GOLS: 0-1 Sergi arranz 5'; 0-2 Sergi Garcia 31'; 0-3 Sergi Arranz 50'; 1-3 Xavi Pascual 56'; 2-3 Armengol (pp) 77'
ARBITRE: Ramos Manzaneque Ha amonestat amb groga a Escabros, Hamza, Fran, Marc Gonzalez i Gala del sants i a Isma,Litus i Chacon del Peralada i amb vermella directa al visitant Gerard 30'
El Peralada s'ha endut els tres punts del camp del Sants en un molt bon encontre dels homes d'Edu Vilchez que s'han avançat al marcador amb un gol de Sergi Arranz als 5' als 30' l'arbitre ha xiulat un penal favorable als locals per falta de Gerard sobre Fran que Xavi Pascual ha enviat als nuvols pero nomes un minut mes tard Sergi Garcia amb un gol per tota l'escuadra feia el 0-2 31', amb l'avantatge de dos gols i un home menys damunt del rectangle al limt del decans els verd-i-blancs eren castigats amb una nova pena maxima 44' que en aquesta ocasio era Edu qui fallava.
Ja a la represa els Xampanyers marcaven el 0-3 als 50' obra novament de Sergi Arranz, al cap de sis minuts 56' i en transformar una falta Xavi Pascual reudia distancies era l'1-3 56',pero tot i jugar amb un home menys els "Xampantyers" no s'han arrugat i buscaven sentenciar l'encontre pero una falta servida per Xavi Pascual novament l'ha transformat en el 2-3 Armengol(pp) en intentar desviar la trajectoria de la pilota.
Malgrat tot els tres punts que viatgen fins a terres altempordaneses i fan que els verd-i-blanc sumin a hores d'ara un total de 36 punts a la clascificacio.
Destacar per altra banda que entre Pol Compte 12 Gols i Sergi Arranz 11 Gols sumen 23 dels 41 gols de l'equip