U.E. Sants 4
U.E. Rapitenca 3
Complex esportiu La bàscula (20/03/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 28
Diuen que el futbol es un estat d'ànim, i el Sants i la Rapitenca ho van demostrar. Els que portem temps veient jugar el Sants, sabem que tenen mes fútbol que per estar a la zona baixa de la taula, pero amb uns pocs dies amb nou entrenador no explica fer tres gols en quinze minuts, sinó es per un canvi d'ànims. Cano en el minut sis, Hamza en el nou i Escabrós en el setze deixaven el partit decidit. La Rapitenca només podía fer dos coses o esperar la fi del partit o atacar, i va decidir atacar. Llavors va arribar el primer canvi d'ànim de la Rapitenca, ja que sis minuts mes tard del 3 a 0 Teixidó va fer un gran gol de falta. Això va fer que busquessin insistentment la porteria de Carulla, mentre el Sants deixava fer. Així en el minut trenta-sis Parra marcava el 3 a 2.
La segona part començava igual que acabava la primera, quan en el minut cinquanta-tres Teixidó va ser expulsat per una segona groga, per una falta innecessària a prop de l'àrea del Sants. L'ànim dels santsenc va canviar perquè ja només els hi calia matar el partit, ja que ara jugarien amb un mes. Pero un parell de minuts mes tard Parra va fer el empat a tres, un altre cop a pilota aturada. Això va fer convèncer els de la Rapitenca que podien guanyar i els del Sants que havien de fer un gol per no perdre el que tenien guanyat. El partit va ser d'anada i tornada, i en cap moment es va notar que la Rapitenca jugués amb un menys, fins que en el minut vuitanta-nou una gran jugada de Fabregat va acabar fent el 4 a 3 final. Tot i això la Rapitenca encara va tindre una última oportunitat en la que es va assenyalar fora de joc, que hagués acabat sent l'empat a quatre.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Rangel (Fabregat 64'), Manu, Vergés, Xavi Pascual, Cano, Fran (Peque 62'), Ismael (Edu 74'), Ivi, Hamza.

U.E. Rapitenca: Raúl Jiménez, Cano, Manolo, Mario, Pere, Jorge (Hugo 15'), Palanca (Parés 72'), Edgar, Parra, Teixidó, Callariza (Joab 68').