El Guíxols manté a ratlla al Sants amb un empat valuós en la lluita per eludir la zona de descens (1-1)

L'informació ha estat extreta de avui.cat

El Guíxols va sumar un empat a casa davant el Sants que li serveix per mantenir una renda de tres punts sobre els barcelonins, un rival directe en la lluita per eludir les posicions de descens.

El d'ahir va ser un partit molt obert, de molta lluita, en què tots dos equips van tenir opcions per desfer l'empat que acabaria mostrant el marcador. Els gols arribarien al segon període, i colpejaria primer el Sants, gràcies a Ismael, que encertaria amb un xut des del centre de l'àrea al minut 52. La resposta guixolenca no tardaria a arribar. Seria al minut 60 quan una assistència de Santamaría des de la banda esquerra seria aprofitada per Moi per establir l'empat a un, que acabaria essent definitiu. Tots dos equips es llançarien a l'atac en els minuts finals, però no aconseguirien crear ocasions de perill ressenyables.