El Vic deixa escapar dos punts al camp del Sants i cedeix el primer lloc

L'informació ha estat extreta de elpunt.cat

El conjunt osonenc empata al camp del Sants i veu com l'Olot els pren el lideratge

El Vic va deixar escapar ahir el lideratge de primera catalana després d'empatar contra el Sants en un partit entretingut. Els dos conjunts necessitaven la victòria per aconseguir objectius diferents. El Vic va dominar en la primera part, però cap dels dos conjunts va tenir ocasions clares per marcar.

Després de la represa, Coll va evitar el primer del Sants en una rematada de cap d'Ismael. Però en el servei d'un córner, Hamsa, que era al segon pal, va baixar la pilota amb el pit i va inaugurar el marcador. En el minut 71, el porter Carulla va rebutjar malament un xut de l'osonenc Cesc Pla després d'un contraatac que va aprofitar Oscar Muñoz per fer pujar l'1-1 final al marcador.