U.E. Sants - U.E. Vic

El partit
U.E. Sants 1
U.E. Vic 1
Complex esportiu La bàscula (03/04/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 30
A priori un empat a un, contra el lider i un dels màxims golejadors de la lliga no esta malament, pero un cop vist el partit la sensació es haver perdut dos punts per una badada defensiva.
El Sants va sortir molt posat al inici però el Vic no va trigar en pendre el control del partit, però cap dels dos equips va inquietar massa al porter rival.
La segona part va ser més animada, on el Sants va començar a atacar descaradament la porteria vigetana i el Vic sortia amb perillosos contracops, així van arribar els dos gols. En el minut 55 després de la sortida d'un corner, la pilota torna al area i Hamza controla molt be i bat al porter. Quinze minuts més tard un altre corner, fa que el porter del Vic allunyi la pilota amb els punys i es monta un contraatac de cinc contra tres, contant en Carulla, que tot i parar el primer xut aquest acaba a peus de Oscar Muñoz que marca a porteria buida. La resta del partit el Sants ho va continuar intentant i el Vic cada cop mes nerviós, segurament perque veia perillar el liderat, és defenia be i només sortia al contracop. Al final el Sants fa un paset mes per sortir d'abaix.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Edu Soler, Manu, Vergés, Xavi Pascual, Cano (Marcos González 74'), Fran (Edu Allaume 66'), Ismael (Taned 85'), Ivi, Hamza.

U.E. Vic: Marc Coll, Jordi Pla, Espiñeira, Oscar (Muniesa 16'), Soler, Casas, Marc Verdaguer, Cesc Pla, Dot (Francolí 78'), Oscar Muñoz i Pol Coll (Santonera 61').
Col.legiats
Rafael De San Nicolás García. José Antonio Rodriguez Merino, José G. Melus Fierro

T.G.: Escabrós, Edu Soler. Casas, Cesc Pla, Dot, Francolí.
T.V.:.Marcel (85').
Incidencies
Min. 16: Entra Muniesa per Oscar.
Min. 55: 1-0 Gol de Hamza.
Min. 61: Entra Santonera per Pol Coll.
Min. 66: Entra Edu Allaume per Fran.
Min. 71: 1-1 Gol de Oscar Muñoz.
Min. 74: Entra Marcos Gonzalez per Cano.
Min. 78: Entra Francolí per Dot.
Min. 85: A Marcel que estaba a la banqueta.
Min. 85: Entra Taned per Ismael.


Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars